Το ηλεκτρικό MINI Countryman ξεκίνησε να παράγεται

Η παραγωγή των πρώτων αμιγώς ηλεκτρικών MINI Countryman στο εργοστάσιο του BMW Group στη Λειψία της Γερμανίας έχει ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ηλεκτρκό MINI Countryman παραγωγή Γερμανία 2024

Ο “εξηλεκτρισμός” του εργοστασίου του BMW Group στη Λειψία της Γερμανίας συνεχίζεται βάσει προγράμματος αναφορικά με την παραγωγική του δυνατότητα, με τον όμιλο των Βαυαρών να ανακοινώνει πως τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα του ολοκαίνουργιου MINI Countryman έχουν ήδη βγει από την υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Το νέο MINI Cooper διαθέσιμο και με κινητήρες εσωτερικής καύσης

Η είδηση έρχεται περίπου τέσσερεις μήνες μετά από την έναρξη της παραγωγής των συμβατικών εκδόσεων του νέου Countryman με μοτέρ εσωτερικής καύσης και αυτό είναι το δεύτερο μοντέλο της MINI που έχει πλέον γερμανικό “διαβατήριο”.


Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο του BMW Group κατασκευάζει πλέον τέσσερα μοντέλα με τρεις τύπους συστημάτων κίνησης από δύο μάρκες (BMW και MINI), όλα σε μία ενιαία γραμμή παραγωγής. Πρόκειται για τις BMW Σειρά 1, Σειρά 2 Active Tourer (συμπεριλαμβανομένης της plug-in υβριδικής έκδοσης), Σειρά 2 Gran Coupe και το νέο Countryman, τόσο στην αμιγώς ηλεκτρική όσο και στην έκδοση με θερμικό μοτέρ.

Διαβάστε επίσης -Νέο MINI Aceman: Έτοιμο για τη γραμμή παραγωγής

Για να καταστεί δυνατή η παραγωγή έως και 350.000 οχημάτων ετησίως – 100.000 περισσότερα από ό,τι προηγουμένως – το εργοστάσιο της Λειψίας αναβαθμίζεται συνεχώς από το 2018, με εκτεταμένες προσθήκες και βελτιώσεις στο τμήμα αμαξωμάτων, το βαφείο, τη συναρμολόγηση και τα logistics με τις επενδύσεις να ανέρχονται σε 1,6 δισ. ευρώ.

Ο κύριος μοχλός για την αύξηση του όγκου παραγωγής είναι το MINI Countryman. Κατά τη διάρκεια του 2024, η παραγωγή θα αυξηθεί σε σχεδόν 500 μονάδες την ημέρα – πλέον των 800 περίπου BMW που κατασκευάζονται εκεί, ενώ το εργοστάσιο παρέχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει την παραγωγή του σύμφωνα και με τη ζήτηση της αγοράς- ανάλογα με το ποια μοντέλα έχουν μεγαλύτερη.

Ο υψηλότερος όγκος παραγωγής σημαίνει διασφάλιση της απασχόλησης με έως και 900 επιπλέον εργαζόμενους να προστίθενται μόνο στην παραγωγή οχημάτων. Μέχρι το τέλος του 2024, το εργοστάσιο της BMW στη Λειψία θα απασχολεί περίπου 7.000 άτομα, σχεδόν τρεις φορές περισσότερα από τότε που ξεκίνησε η λειτουργία του το 2005.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.