Το ηλεκτρικό SuperVan των 2.000 ίππων που πάει για ρεκόρ στο Pikes Peak (+video)

Επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,0 δλ. και τώρα καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι ικανό μόνο στην ευθεία. Το SuperVan της Ford... πάει Pikes Peak!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Pro Electric SuperVan

H αντίστροφη μέτρηση για το φετινό Pikes Peak έχει ήδη ξεκινήσει και στις 25 Ιουνίου ένας από τους “πρωταγωνιστές” θα είναι το SuperVan της Ford. Πίσω από το τιμόνι θα βρίσκεται ο Romain Dumas, επαγγελματίας οδηγός που στο παρελθόν έχει πετύχει ρεκόρ με το επίσης ηλεκτρικό VW ID. R.

Ford Mustang Mach-E: Με όφελος που μπορεί να ξεπεράσει τα 8.000 ευρώ

Αυτή τη φορά, θα βρεθεί πίσω από το “τρελό” project της Ford Performance. Ο λόγος για το αμιγώς ηλεκτρικό SuperVan 4, το οποίο μας είχε “συστηθεί” στο Goodwood Festival, καταστρέφοντας τα ελαστικά του (παραθέτουμε το σχετικό video). Τώρα, έφτασε η ώρα για μία νέα προσπάθεια να “δαμάσει” την πλέον θρυλική ειδική διαδρομή. Το αν θα φύγει με ρεκόρ θα το μάθουμε σε μερικούς μήνες.

Υπενθυμίζουμε ότι το Ford Pro Electric SuperVan είναι ένα one-off όχημα επίδειξης. Οι τέσσερις ηλεκτροκινητήρες αποδίδουν συνδυαστικά περίπου 2.000 ίππους μεταφέροντας την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα κάτω από 2 δευτερόλεπτα, πρόκειται για το πιο γρήγορο SuperVan στην ιστορία.

Την τροφοδοσία αναλαμβάνει μία ειδικά εξελιγμένη υγρόψυκτη μπαταρία με χωρητικότητα 50 kWh. Είναι τοποθετημένη με γνώμονα τη βέλτιστη κατανομή της μάζας και το χαμηλό κέντρο βάρους, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε περίπου 45 λεπτά χρησιμοποιώντας έναν τυπικό ταχυφορτιστή ηλεκτρικού οχήματος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.