Το ισχυρότερο Toyota RAV4 με 306 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία 65 χλμ.

H Toyota παρουσίασε την ευρωπαϊκών προδιαγραφών, υβριδική έκδοση του υβριδικού Toyota RAV4. Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του.

Βρείτε μας στο
toyota rav4

Λίγο μετά την παρουσίασή του στην έκθεση του Λος Άντζελες, το RAV4 Plug-in Hybrid, το οποίο για πρώτη φορά μπαίνει στην πρίζα, μας συστήνεται και στην έκδοση ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Δείτε την εντυπωσιακή, 2λιτρη Toyota GR Supra

Το Toyota RAV4 Plug-in Hybrid ενώ είναι το πιο ισχυρό RAV4 που παρουσίασε ποτέ η ιαπωνική μάρκα. Κάτω από το επιβλητικό σε εμφάνιση αμάξωμά του, υπάρχει υβριδική τεχνολογία που συνδυάζει βενζινοκινητήρα 2.5 λτ. και ηλεκτροκινητήρα, έχει συνολική ανακοινώσιμη ισχύ 306 ίππων..

Διαβάστε εδώ τα πάντα για το νέο μικρό SUV που ετοιμάζει η Toyota

Το ιαπωνικό SUV έχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση (AWD-i intelligent electric all-wheel drive system) και μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,2 δλ. Τιμή εξαιρετική για ένα SUV του μεγέθους του RAV4. Και όλα αυτά με εκπομπές ρύπων CO2, στα 29 γρ./χλμ. και με δυνατότητα ηλεκτρικής αυτονομίας, που σύμφωνα με τους Ιάπωνες είναι στα 65 χιλιόμετρα με ανώτατη ταχύτητα τα 135 χλμ./ώρα.

Ιαπωνικά τα αυτοκίνητα που κρατάνε για πάνω από 15 χρόνια οι Αμερικάνοι. Δείτε περισσότερα

Στο εσωτερικό του δεν συναντάμε ιδιαίτερες αλλαγές, πέραν των διακριτικών της υβριδικής έκδοσης και των απαραίτητων διαφοροποιήσεων στις ενδείξεις του πίνακα οργάνων. Όσον αφορά τον χώρο αποσκευών του, αυτός είναι στα 520 λίτρα.

To Toyota RAV4 Plug-in Hybrid θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στην ευρωπαϊκή αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2020, ενώ μέχρι τότε η Toyota αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το νέο της SUV.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr