Το “Italian Job” έγινε “E-talian Job” (+video)

Το νέο video clip της MINI μας παρουσιάζει το “Italian Job” στη σύγχρονη εκδοχή του, το οποίο έγινε... E-talian Job για χάρη του MINI Cooper SE.

Βρείτε μας στο

Το νέο video της MINI είναι ουσιαστικά μία ταινία μικρού μήκους, με ιλιγγιώδη πλοκή εμπνευσμένη από την κλασική κινηματογραφική ταινία του 1969 “Italian Job”.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δελτίο τύπου της MINIη συμβατική αστική αυτοκίνηση ανήκει στο παρελθόν, σήμερα έχουμε απλά αστική διασκεδαστική οδήγηση που σύντομα θα γίνει ηλεκτρική με το αλάνθαστο στυλ ΜΙΝΙ. Στα πλαίσια της προετοιμασίας για το λανσάρισμα του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού μοντέλου παραγωγής στην 60χρονη ιστορία της βρετανικής μάρκας, η ΜΙΝΙ παρουσιάζει τώρα ένα ακόμα βίντεο κλιπ που αναδεικνύει τα οφέλη της μετακίνησης με μηδενικούς ρύπους. Στην ταινία μικρού μήκους “The Getaway Car”, που προβάλλεται στα κανάλια social media του BMW Group, το νέο MINI Cooper SE αποδεικνύει ότι είναι το ιδανικό όχημα απόδρασης από την καθημερινή αστική κυκλοφορία.

Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στη μητροπολιτική πόλη του Τορίνο στη Β. Ιταλία – όπως πάντα με το χαρακτηριστικό, παιχνιδιάρικο στυλ ΜΙΝΙ. Ο οδηγός του νέου MINI Cooper SE ξεφεύγει από τα εκνευριστικά μποτιλιαρίσματα τις ώρες αιχμής κόβοντας δρόμο μέσα από κάποια στενά που τον οδηγούν κατευθείαν στην οροφή του κτιρίου Lingotto στην ομώνυμη περιοχή στη Via Nizza”.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το MINI Cooper SE και να δείτε πόσο κοστίζει στην χώρα μας, ενώ πιο κάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό video.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr