Το κύκνειο άσμα της Corvette C7 στην Ευρώπη

H Chevrolet ανακοίνωσε δύο νέες εκδόσεις για την Corvette C7 οι οποίες θα είναι και οι τελευταίες για την αγορά της Ευρώπης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η νέα γενιά της Corvette βρίσκεται προ των πυλών της αγοράς και για αυτό το λόγο η Chevrolet παρουσίασε μία νέα έκδοση της C7, της τωρινής 7ης γενιάς δηλαδή, που θα είναι και η τελευταία ειδική έκδοση του αμερικάνικου μοντέλου για την αγορά της Ευρώπης.

Η Chevrolet Corvette C7 Finale Edition, όπως είναι η ονομασία της, θα έχει μία σειρά από αλλαγές που θα την διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες εκδόσεις της. Αυτές θα είναι τα αποκλειστικά χρώματα αμαξώματος Ceramic Matrix Gray Metallic και Sebring Orange Tintcoat Metallic (που βλέπουμε και στις εικόνες), τα αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακονήματα, τα carbon-ceramic φρένα της Brembo, η επένδυση Black Nappa στο εσωτερικό που συνοδεύεται από ανθρακονήματα σε διάφορα σημεία και η ύπαρξη Performance Data Recorder. Αξίζει να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με την αμερικάνικη μάρκα, πολλά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά βρίσκονται και στην “πολεμική” έκδοση C7.R Edition.

Μηχανολογικά δεν υπάρχουν διαφορές, καθώς κάτω από το επιβλητικό αμάξωμα της Corvette Final Edition θα τοποθετείται ο 6.2 λτ. V8 βενζινοκινητήρας απόδοσης 650 ίππων και 881 Nm ροπής, που έχει δώσει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο τον τίτλο του ισχυρότερου μοντέλου παραγωγής της GM.

Οι τιμές της Chevrolet Corvette Final Edition ξεκινούν από τα 116.500 ευρώ στην Γερμανία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr