Το μοντέλο με το πιο “άμεσο” τιμόνι στην κατηγορία των C-SUV

Με σχέση αναλογίας 13,6:1, το σύστημα διεύθυνσης του συγκεκριμένου C-SUV είναι το πιο "γρήγορο" και άμεσο της κατηγορίας. Δείτε σε ποιο μοντέλο ανήκει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Tonale

Το γρήγορο και “άμεσο” τιμόνι είναι χαρακτηριστικό των “sportive” μοντέλων και, ως γνωστόν, στην κατηγορία των C-SUV αυτό το χαρακτηριστικό δεν αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συμβαίνει στην περίπτωση των μοντέλων της Alfa Romeo, τα οποία διακρίνονται για τα κορυφαία σε αίσθηση συστήματα διεύθυνσης.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Alfa Romeo Stelvio Sprint 2.2 190 PS TD AT8 Q4

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία της νέας Alfa Romeo Τonale είναι η σχέση αναλογίας 13,6:1 στο σύστημα διεύθυνσης, τιμή που όπως αναφέρει η εταιρεία είναι δίνει στο μοντέλο τον τίτλο του C-SUV με την ταχύτερη κρεμαγιέρα στην κατηγορία των C-SUV. Αυτό το χαρακτηριστικό μεταφράζεται σε ικανότητα του αυτοκινήτου να έχει ακαριαία απόκριση στις εντολές του οδηγού.

Πάμε να δούμε, όμως, τι εκφράζει η συγκεκριμένη αναλογία παίρνοντας ως παράδειγμα την τιμή της Alfa Romeo Tonale. Σύστημα διεύθυνσης με σχέση 13,6:1 σημαίνει ότι ο οδηγός πρέπει να στρέψει το τιμόνι κατά 13,6 μοίρες ώστε ο εμπρόσθιος τροχός να στρίψει μία μοίρα. Είναι εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, ότι όσο μικρότερος είναι ο εμπρός αριθμός τόσο πιο άμεσο/γρήγορο είναι το τιμόνι.

Η νέα Alfa Romeo Tonale είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελίες στο Επίσημο Δίκτυο της μάρκας. Προσφέρεται με το υβριδικό σύνολο των 48V (130 και 160 ίππων), ενώ η παραγωγή της diesel έκδοσης με τον κινητήρα 1.6 MTJ των 130 ίππων αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του καλοκαιριού, με τις πρώτες αφίξεις να προσδιορίζονται για τον προσεχή Οκτώβριο. Στο τέλος της χρονιάς αναμένεται και η παρουσίαση της Plug-in Hybrid έκδοσης Tonale PHEV Q4 απόδοσης 275 ίππων που θα ολοκληρώσει τη γκάμα του μοντέλου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.