Το μοντέλο που προσφέρεται με 8ετή εγγύηση, όφελος 8.000 ευρώ και επιτόκιο 0,9%

Τα προνόμια ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων μέχρι τις 31/03. Το μοντέλο που προσφέρεται με μεγάλη εγγύηση και χαμηλό επιτόκιο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Mustang Mach-e

Μέσω του προγράμματος Ford Value, η απόκτηση της αμιγώς ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E γίνεται πλέον πιο προσιτή. Πάμε να δούμε πως μπορείτε να την αποκτήσετε με χαμηλό επιτόκιο, αλλά και να την γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

Δείτε επίσης: TOP-10 πρώτου διμήνου στην Ελλάδα – Οι μάρκες που επέλεξαν οι Έλληνες

Αρχικά, αξίζει να τονίσουμε ότι το εν λόγω πακέτο ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και μέχρι τις 31/03. Στη περίπτωση της Ford Mustang Mach-E, λοιπόν, αυτή τη στιγμή ισχύει σημαντικό όφελος ύψους 8.000 ευρώ από την επιδότηση Κινούμαι Ηλεκτρικά. Ταυτόχρονα, μέσω του προγράμματος Ford Value ο αγοραστής εξασφαλίζει επιτόκιο 0,9%, 8 χρόνια εγγύηση ή 160.000 χλμ, 8 χρόνια συντήρηση ή 4 χρόνια σέρβις. Κάπως έτσι, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης και του προωθητικού προγράμματος για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 54.003 ευρώ.


Έως 600 χλμ. αυτονομίας και 117 χλμ. σε μόλις 10 λεπτά φόρτισης
Η νέα Ford Mustang Mach-E προσφέρεται με δύο εκδόσεις μπαταρίας. Η μικρότερη έχει χωρητικότητα 75,7 kWh και η μεγαλύτερη 98,7kWh, με αποτέλεσμα η αυτονομία σε μεικτές συνθήκες στις πισωκίνητες εκδόσεις να αγγίζει τα 440 και 600 χλμ. αντίστοιχα. Βέβαια, σε μετακινήσεις αποκλειστικά εντός πόλης, η αυτονομία μπορεί να φτάσει στα 533 και 760 χλμ. αντίστοιχα, μιας και το ηλεκτρικό μοντέλο αξιοποιεί την ανάκτηση ενέργειας. Στην περίπτωση της τετρακίνητης έκδοσης, η αυτονομία αγγίζει τα 400 χλμ. σε μεικτές συνθήκες (μπαταρία 75,7 kWh) και τα 550 χλμ. στην έκδοση Extender Range (μπαταρία 98,7 kWh). Αξιοσημείωτη είναι και η δυνατότητα ταχυφόρτισης, η οποία επιτρέπει έως και 117 χλμ. ανάκτηση της αυτονομίας με μόλις 10 λεπτά στον ταχυφορτιστή. Πατώντας εδώ το γνωρίσετε πιο αναλυτικά!

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα Ford Lease
-Επιλέγετε το αυτοκίνητο που θέλετε να μισθώσετε,
-Επιλέγετε τα χιλιόμετρα και την επιθυμητή διάρκεια,
-Ο Σύμβουλος Πωλήσεων του Επίσημου Εμπόρου Ford θα υπολογίσει για εσάς το μηνιαίο μίσθωμα με βάση το κεφάλαιο και την επιθυμητή διάρκεια μίσθωσης. Στην συνέχεια ο Σύμβουλος Πωλήσεων του Επισήμου Εμπόρου θα υποβάλλει προς έγκριση την πρόταση μίσθωσης στη Ford Lease. Η μίσθωση χορηγείται εφόσον εκπληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις, όπως αυτές καθορίζονται από τη Ford Lease,
-Με την έγκριση, και μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες χρηματοδότησης και ταξινόμησης, μπορείτε να φύγετε με το καινούργιο σας αυτοκίνητο.
-Στο τέλος του προγράμματος επιστρέφετε το αυτοκίνητο στη Ford Lease και επιλέγετε το νέο σας αυτοκίνητο Ford.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.