Το μοντέλο που “σαρώνει” στην Ευρώπη: Aπό την 31η… στην πρώτη θέση!

Με μία αύξηση 173% συγκριτικά με το πρώτο τρίμηνο του περασμένου έτους, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ανταγωνισμό! Δείτε το νέο "βασιλιά" της Ευρώπης!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Model Y

Στην δημοσίευση των στοιχείων σχετικά με τις ταξινομήσεις του πρώτου τριμήνου στην Ευρώπη προχώρησε ο οργανισμό Jato και τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά! Εντυπωσιακά κυρίως για το πρώτο μοντέλο, μιας και κατάφερε να εκτοξευθεί από την 31η θέση… στην πρώτη!

Το αυτοκίνητο που βρέθηκε στην κορυφή είναι το αμιγώς ηλεκτρικό Tesla Model Y, το οποίο από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο του 2023 έχει “γράψει” 71.683 πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρόκειται για μία αύξηση κατά 173% συγκριτικά με το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το Dacia Sandero, το οποίο επίσης κατέγραψε μία αύξηση κατά 27% φτάνοντας στα 60.202 αντίτυπα. Η τριάδα ολοκληρώνεται με το Volkswagen T-Roc των 54.960 ταξινομήσεων (αύξηση κατά 50%). “Η αύξηση της παραγωγής παράλληλα με τα λιγότερα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας επέτρεψε στην Tesla να παραδώσει επιτέλους οχήματα στους πελάτες της με ρυθμό. Το Model Y πιθανότατα θα είναι ανάμεσα στα 5 αυτοκίνητα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη στο τέλος του τρέχοντος έτους”, ανέφερε σχετικά ο Felipe Munoz, Παγκόσμιος Αναλυτής στην JATO Dynamics.

Ακολουθεί ο πίνακας με το TOP-10 της Ευρώπης, όπως διαμορφώνεται στο πρώτο τρίμηνο του 2023:

Πηγή: Jato

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.