Το νέο Ford Ranger και σε plug-in υβριδική έκδοση (+video)

Με δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά και μηδενικές εκπομπές ρύπων η Ford αποκάλυψε τη νέα plug-in υβριδική έκδοση του σκληροτράχηλου pick up της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Ford Ranger plug-in hybrid 2023

Η παραγωγή του πρώτου στην ιστορία Ranger plug-in hybrid ξεκινά στα τέλη του 2024 και οι παραδόσεις στους πελάτες στις αρχές του 2025. Το νέο μοντέλο θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό βήμα προόδου στα σχέδια της Ford να προσφέρει μια πλήρη γκάμα επιλογών όσον αφορά τα συστήματα μετάδοσης κίνησης στους αγοραστές της κατηγορίας των μεσαίων pick-up.

Διαβάστε επίσης – Ford Kuga: Με μοναδικά προνόμια απόκτησης για μερικές ακόμη ημέρες

Με τη νέα έκδοση του Ranger οι ενδιαφερόμενοι θα επωφεληθούν επίσης από το οικοσύστημα λύσεων της Ford Pro που απλοποιούν τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα με επιλογές φόρτισης, λογισμικού και υπηρεσιών που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να ευδοκιμήσουν.

“Το Ranger Plug-in Hybrid θα βοηθήσει τους πελάτες να προχωρήσουν σε ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και περισσότερες δυνατότητες από ποτέ, διατηρώντας παράλληλα το Ranger στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και στην κορυφή στην κατηγορία των μεσαίων pick-up»” δήλωσε ο Hans Schep, γενικός διευθυντής της Ford Pro Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης – Ford Explorer: Έτοιμο να “ηλεκτρίσει” τον κόσμο με την Lexie Alford

Σύμφωνα με τη Ford το Ranger plug-in hybrid θα προσφέρει περισσότερη ροπή από οποιοδήποτε άλλο Ranger, συνδυάζοντας έναν βενζινοκινητήρα Ford EcoBoost 2,3 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα και ένα σύστημα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, ενώ θα μπορεί να κινείται πλήρως ηλεκτρικά με στόχο να προσφέρει αυτονομία πάνω από 45 χιλιόμετρα.

Η δυνατότητα αμιγούς ηλεκτροκίνησης ανοίγει νέες δυνατότητες για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε όλο και περισσότερες πόλεις με ζώνες χαμηλών εκπομπών ρύπων. Παράλληλα η στοχευμένη μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης με φρένα του Ranger Plug-In Hybrid είναι 3.500 κιλά– ίδια με της υπόλοιπης σειράς.

Το plug-in υβριδικό Ranger θα προσφέρει επίσης το Pro Power Onboard, επιτρέποντας στους πελάτες να τροφοδοτούν με ρεύμα ηλεκτρικά εργαλεία και συσκευές υψηλής κατανάλωσης σε ένα εργοτάξιο ή σε ένα απομακρυσμένο κάμπινγκ, συνδέοντάς τα σε πρίζες οι οποίες είναι ενσωματωμένες τόσο στην καρότσα φόρτωσης όσο και στην καμπίνα.

Το παραπάνω σημαίνει ότι οι θορυβώδεις, ογκώδεις και βαριές γεννήτριες μπορούν να μείνουν σπίτι, αφήνοντας περισσότερο ελεύθερο χώρο φόρτωσης για άλλα εργαλεία και εξοπλισμό.

Εκτός από την on-demand παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, τα προφίλ οδήγησης στο ηλεκτρικό πρόγραμμα λειτουργίας του Ranger Plug-in Hybrid θα παρέχουν στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία στο να αποφασίζουν πώς και πότε θα χρησιμοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας.

Η νέα έκδοση του Ranger διαθέτει επίσης το αποδεδειγμένα αποδοτικό κατά την κίνηση εκτός δρόμο σύστημα τετρακίνησης του Ranger, 5 επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, καθώς και προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.