Το νέο Hyundai i20 N αντιμέτωπο με Ford Fiesta ST και VW Polo GTI (+video)

Το νέο Hyundai i20 N καλείται να αντιμετωπίσει τα Ford Fiesta ST και Volkswagen Polo GTI. Η μάχη των μικρών hothatch πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
i20 N Vs Fiesta ST Vs Polo GTI

Μερικούς μήνες μετά την επίσημη αποκάλυψή του, το νέο Hyundai i20 N τοποθετήθηκε στην ίδια ευθεία με τα Ford Fiesta ST και VW Polo GTI. Τα τρία εμπροσθοκίνητα αυτοκίνητα είναι “κοντά” σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών, συνεπώς προβλέπεται μία άκρως ενδιαφέρουσα μάχη στο βρεγμένο τερέν!

Διαβάστε επίσης: Τιμές κορυφαίων Hyundai N στην Ελλάδα

Ξεκινώντας από το Hyundai i20 N, κάτω από το καπό του βρίσκεται ο τετρακύλινδρος κινητήρας T-GDi χωρητικότητας 1,6 λτ., ο οποίος αποδίδει 204 ίππους και η μέγιστη τιμή της ροπής αγγίζει τα 275 Nm. Όσον αφορά στο βάρος, το κορεάτικο μοντέλο αγγίζει τα 1.190 κιλά και ο επίσημος χρόνος για τα 0-100 χλμ./ώρα είναι 6,9 δλ.

Το Ford Fiesta ST τροφοδοτείται από τρικύλινδρο μοτέρ χωρητικότητας 1,5 λτ. και η ισχύς φτάνει τους 200 ίππους, ενώ η ροπή τα 290 Nm. Είναι βαρύτερο από το i20 N, μιας και ζυγίζει 1.255 κιλά και η επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 6,5 δλ. Τέλος, το VW Polo GTI κρύβει κάτω από το καπό του τον μεγαλύτερο κινητήρα, με χωρητικότητα του φτάνει τα 2,0 λτ. Η ισχύς αγγίζει τους 200 ίππους, ενώ μεγαλύτερη συγκριτικά με τους άλλους δύο κινητήρες είναι και η ροπή, μιας και η μέγιστη τιμή της είναι τα 320 Nm. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και το βαρύτερο φτάνοντας στα 1.335 κιλά.

Το video που ακολουθεί μας έρχεται από το κανάλι “carwow” και θα δούμε τα τρία αυτοκίνητα να συγκρίνονται επιταχύνοντας από στάση, αλλά και σε “rolling start” (επιτάχυνση με αρχική ταχύτητα).

Πηγή: carwow

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.