Το νέο Land Rover Defender έγινε… κομμάτια (+video)

Πριν λίγο καιρό η Land Rover παρουσίασε το πολυαναμενόμενο νέο Defender, το οποίο πλέον απέκτησε και έκδοση σε τουβλάκια Lego με εξαιρετική λεπτομέρεια.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η γνωστή Lego εδώ και πολλά χρόνια έχει δείξει την αγάπη της στους τέσσερις τροχούς, παρουσιάζοντας αρκετά εμβληματικά μοντέλα. Το πιο πρόσφατο από αυτά είναι το νέο Land Rover Defender Lego Technic, το οποίο αναπαριστά το νέο Defender που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του πριν από λίγες ημέρες στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και πλέον μπορεί να πάρει τη θέση του στα ράφια των καταστημάτων Lego.

Η μινιατούρα είναι εξαιρετική, όπως φαίνεται στις εικόνες και στο video και έχει να επιδείξει το καλύτερο κιβώτιο ταχυτήτων που έχει παρουσιάσει ποτέ η Lego σε μοντέλο της, ανεξάρτητη ανάρτηση, εξαιρετικά λεπτομερές εσωτερικό, πόρτες και καπό που ανοίγουν και ζάντες που είναι ίδιες με τις κανονικές.

Συνολικά το Land Rover Defender της Lego αποτελείται από 2.573 κομμάτια, ενώ η τιμή του είναι στα 199,99 δολάρια (181,31 ευρώ), όπως μπορείτε να δείτε εδώ.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]