Το πρώτο MINI που κατασκευάζεται εκτός Μ. Βρετανίας

Η παραγωγή του νέου MINI Countryman θα ξεκινήσει το Νοέμβριο και αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ένα MINI θα κατασκευάζεται στη Γερμανία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο ηλεκτρικό Mini Countryman Made in Germany

Tο μεγαλύτερο μοντέλο της νέας οικογένειας MINI οδηγεί τη μάρκα στην εποχή της ηλεκτροκίνησης χωρίς εκπομπές ρύπων. Με την προαιρετική κίνηση σε όλους τους τροχούς, το νέο Countryman θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του ομίλου της BMW στη Λειψία της Γερμανίας, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της βρετανικής εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Νέο MINI Clubman Final Edition: Η νέα και… τελευταία έκδοση

Η πρώτη γενιά του MINI Countryman αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή μια επιτυχία για τη μάρκα, και από το 2010 επέκτεινε την οικογένεια μοντέλων με ένα compact SUV όχημα με τετρακίνηση, πέντε πόρτες και – για πρώτη φορά σε MINI – μήκος πάνω από τέσσερα μέτρα. Στην πρώτη γενιά, το πορτμπαγκάζ μπορεί να επεκταθεί ευέλικτα από 370 λίτρα σε έως και 1.170 λίτρα χάρη στο συρόμενο και αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα.


Νέο ηλεκτρικό Mini Countryman Made in Germany

Από το 2017, η δεύτερη γενιά Countryman απέκτησε την έκδοση Cooper SE Countryman ALL4 ως το πρώτο plug-in υβριδικό MINI, διαθέτοντας έναν επιπλέον ηλεκτροκινητήρα 88 ίππων στον πίσω άξονα.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο μοντέλο ευρείας παραγωγής με ανακυκλωμένες ζάντες αλουμινίου

Η νέα γενιά του μεγαλύτερου MINI είναι αμιγώς ηλεκτρική. Το Countryman E αποδίδει 191 ίππους, ενώ το Countryman SE ALL4 είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο MINI με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Οι δύο ηλεκτρικοί κινητήρες αποδίδουν 313 ίππους και τροφοδοτούνται από μπαταρία 64,7 kWh, με την εκτιμώμενη αυτονομία να φτάνει έως και τα 450 χιλιόμετρα.

Έχοντας αυξημένο μήκος κατά 130 χλστ. (στα 4.429 χιλιοστά), το νέο ηλεκτρικό Countryman προσφέρει ακόμα περισσότερους χώρους και άνεση για τους επιβάτες του. Το ύψος του αμαξώματος αυξήθηκε παράλληλα κατά σχεδόν 60 χλστ. φτάνοντας συνολικά στα 1.613.

Το νέο MINI Countryman συνδυάζει την ηλεκτροκίνηση μηδενικών εκπομπών ρύπων με τη μεγαλύτερη δυνατή περιβαλλοντική συμβατότητα και στην παραγωγή. Αυτό σημαίνει ότι καταργεί τα διακοσμητικά στοιχεία στο εξωτερικό και το εσωτερικό, ενώ οι αλουμινένιες κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο αλουμίνιο σε ποσοστό έως και 70%. Σε συνδυασμό με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ στην παραγωγή, οι εκπομπές CO2μειώνονται σημαντικά σε σύγκριση με τις συμβατικές διαδικασίες κατασκευής.

Οι επιφάνειες του ταμπλό, του τιμονιού, της επένδυσης οροφής και του δαπέδου του οχήματος, καθώς και τα πατάκια κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο πολυεστέρα που προέρχεται από μπουκάλια ΡΕΤ και ρετάλια μοκετών. Αυτή η υψηλής ποιότητας, πολύχρωμη και άνετη εναλλακτική λύση σε σχέση με τα παραδοσιακά υλικά μειώνει τις εκπομπές CO2 στην αλυσίδα αξίας έως και 85%. Παράλληλα υπογραμμίζει την έμφαση που δίνει η μάρκα στην ελαχιστοποίηση του οικολογικού αποτυπώματος της επόμενης γενιάς MINI.

Η μακροπρόθεσμη βιώσιμη στρατηγική για την παραγωγή και κατανάλωση ενέργειας του “πράσινου εργοστασίου” του BMW Group στη Λειψία περιλαμβάνει τέσσερις ανεμογεννήτριες ύψους 190 μέτρων στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, που θα μπορούσαν να παράγουν σε ετήσια βάση πάνω από 20 GWh ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη ‘Φάρμα Μπαταριών’ χρησιμοποιούνται έως και 700 μπαταρίες υψηλής τάσης δεύτερης ζωής από οχήματα BMW i3 για την αποθήκευση ενέργειας, όπως αυτή που παράγεται από τις ανεμογεννήτριες. Με την αποθήκευση της ενέργειας στις εγκαταστάσεις, η τοπική διαχείριση της ενέργειας μπορεί να βελτιστοποιηθεί και το ηλεκτρικό δίκτυο να διατηρηθεί σταθερό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.