Το νέο MINI Countryman κλέβει τις εντυπώσεις στο attica City Link (+video)

Λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμά του το νέο ΜΙΝΙ Countryman μαγνητίζει τα βλέμματα στο κέντρο της Αθήνας, στο πολυκατάστημα attica City Link.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
attica City Link MINI Countryman 2024

Ειδικότερα, και με τη χρήση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI), το νέο MINI Countryman, το περιπετειώδες all-rounder μοντέλο της βρετανικής εταιρείας απεικονίζεται ψηφιακά σε δύο κεντρικές βιτρίνες επί της οδού Πανεπιστημίου μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Διαβάστε επίσης – Νέο MINI Aceman: Έτοιμο για τη γραμμή παραγωγής

Στις βιτρίνες του attica City Link έχουν εγκατασταθεί οθόνες υψηλής ευκρίνειας και μέσα από αυτές το νέο MINI Countryman “ταξιδεύει” τους περαστικούς σε μοναδικές τοποθεσίες, όπως τις αποτύπωσε ο αρχιτέκτονας-creator Κώστας Σπαθής, που επιμελήθηκε τη δημιουργία του AI βίντεο.


Με το βασικό μήνυμα της καμπάνιας να είναι “Nice To Meet You Again”, η ΜΙΝΙ προσκαλεί τους περαστικούς της οδού Πανεπιστημίου να επισκεφθούν το πολυκατάστημα attica City Link μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου για να βιώσουν μία μοναδική και ιδιαίτερη ψηφιακή εμπειρία βλέποντας από κοντά το νέο ΜΙΝΙ Countryman.

Διαβάστε επίσης: Διασκεδαστική οδήγηση σε όλες τις συνθήκες για το νέο MINI Cooper SE

Η ενέργεια προβολής θα υποστηριχθεί και επικοινωνιακά μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της ΜΙΝΙ στα Sοcial Media με φωτογραφίες και videos, όπως αυτό που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.