Το νέο Renault 5 αποκαλύπτει τις λεπτομέρειές του (φωτογραφίες)

Λίγους μήνες πριν από το επίσημο ντεμπούτο του νέου Renault 5, η γαλλική εταιρεία προχωρά στην αποκάλυψη σχεδιαστικών λεπτομερειών του ηλεκτρικού της μοντέλου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Renault 5 λεπτομέρειες

Προγραμματισμένο να λανσαριστεί στις 26 Φεβρουαρίου 2024,στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το αμιγώς ηλεκτρικό Renault 5 E-Tech αποτελεί μία μοντέρνα, εξηλεκτρισμένη έκδοση του εμβληματικού Renault 5, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Ampere, η νέα εταιρεία ηλεκτρικών του Renault Group

Πριν την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου, η Renault σηκώνει ένα κομμάτι από την κουρτίνα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά σε ορισμένες λεπτομέρειες του εξωτερικού σχεδιασμού του μοντέλου παραγωγής, που παραπέμπουν σαφώς στον θρυλικό προκάτοχό του.


Φωτιστικά σώματα
Τα φωτιστικά σώματα του R5 είναι ένα βασικό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό, καθιστώντας άμεσα αναγνωρίσιμο το μπροστινό του μέρος. Δεν είναι μόνο το σχήμα τους που τα κάνει να ξεχωρίζουν, αλλά και το σημείο στο κέντρο του φακού, που μοιάζει με την κόρη του ανθρώπινου ματιού. Αυτό η σύνδεση με τη διαφήμιση του 1972 με το θέμα “The Adventures of Supercar”, δίνει στο σύγχρονο R5 μια ανθρώπινη έκφραση.

Διαβάστε επίσης: Το μοντέλο της Renault που γίνεται αμιγώς ηλεκτρικό. Θα κοστίζει κάτω από 20.000 ευρώ

Φωτεινή ένδειξη για τη φόρτιση στο μπροστινό καπό
Στο μπροστινό μέρος, η εισαγωγή αέρα που υπήρχε στο καπό του ιστορικού μοντέλου, έχει εξαφανιστεί. Δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το Renault 5 E-Tech electric ανήκει στον κόσμο των ηλεκτρικών οχημάτων, αυτή έχει αντικατασταθεί από μια ενδεικτική λυχνία φόρτισης που σχηματίζει τον ιστορικό αριθμό “5” όταν το όχημα είναι πλήρως φορτισμένο.

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που είναι λειτουργικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό, αυτή η ένδειξη είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός προσβάσιμου interface με ανθρώπινη προσέγγιση, που δείχνει με μία ματιά, τη λειτουργία φόρτισης της μπαταρίας.

Θόλοι τροχών
Οι θόλοι των τροχών δημιουργούν την εικόνα του πλάτους, δίνοντας στο R5 την εμφάνιση ενός compact αυτοκινήτου με εντυπωσιακή παρουσία στο δρόμο. Ο γραφικός σχεδιασμός τους τονίζει την μοναδική και άμεσα αναγνωρίσιμη προσωπικότητα του μοντέλου, που θυμίζει το R5 Turbo.

Πίσω φωτιστικά σώματα
Τα κάθετα πίσω φωτιστικά σώματα διαθέτουν ένα χαρακτηριστικό που επεκτείνει το πλαϊνό πάνελ του αμαξώματος. Αυτό το χαρακτηριστικό συμβάλλει στην αεροδυναμική απόδοση του R5, εμποδίζοντας τους στροβιλισμούς του αέρα.

Με μήκος μόλις 3,92 μέτρα, το Renault 5 E-Tech electric είναι πέρα από κάθε αμφιβολία, ένα αυτοκίνητο πόλης. Ιδανικό για οδήγηση στην πόλη, αυτό το αμιγώς ηλεκτρικό σύμβολο, είναι άνετο και εκτός πόλης με την μπαταρία των 52kWh, που του προσφέρει αυτονομία έως και 400 km (WLTP). Αυτή η μπαταρία θα είναι η πρώτη διαθέσιμη κατά το άνοιγμα των παραγγελιών. Αργότερα θα είναι διαθέσιμο και με μία δεύτερη μπαταρία 40kWh.

Το Renault 5 E-Tech electric θα είναι το πρώτο όχημα που θα βασίζεται στην νέα πλατφόρμα με τον κωδικό AmpR Small (πρώην CMF-B EV), που έχει σχεδιαστεί για οδηγική ευχαρίστηση. Η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, που συνήθως απαντά μόνο σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών, συμβάλλει καθοριστικά στη εξασφάλιση της σταθερότητας, και της εξαιρετικής οδικής συμπεριφοράς.

Το μοντέλο θα εφοδιάζεται με εξαιρετικά προηγμένες τεχνολογίες. Ενσωματωμένο στο αυτοκίνητο θα είναι και το Reno, το επίσημο avatar της Renault. Αυτός ο συνοδηγός επόμενης γενιάς – με ανθρώπινα χαρακτηριστικά λειτουργίας – θα προσφέρει μια ψηφιακή εμπειρία που εισάγει πλήρως το χρήστη στον κόσμο της Renault, προσφέροντάς του νέες εμπειρίες, τόσο στην οδήγηση όσο και στη διαβίωση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.