Το νέο, βελτιωμένο καύσιμο της Shell για καλύτερες επιδόσεις

Η Shell παρουσίασε το νέο της καύσιμο που δεν είναι άλλο από τη βενζίνη V-Power με 98 οκτάνια, που υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις.

Βρείτε μας στο

Η Shell δημιούργησε και προσφέρει ήδη στην ελληνική αγορά τη νέα βελτιωμένη βενζίνη Shell V-Power με αυξημένα οκτάνια για ακόμα καλύτερες επιδόσεις, με τεχνολογία Dynaflex. Πλέον, έχει 98 οκτάνια τα οποία σε συνδυασμό με τα μοναδικά πρόσθετα προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις και αποτελεσματικότητα.

Στόχος της νέας βενζίνης Shell V-Power είναι να μεγιστοποιήσει την απόδοση των οχημάτων, χάρη στην προηγμένη σύνθεσή της με περισσότερα οκτάνια. Εκτός όμως από την απόδοση βελτιστοποιεί την προστασία του κινητήρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τα ειδικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τον κινητήρα να αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, ανεξάρτητα από τον τύπο του αυτοκινήτου, τον τύπο οδήγησης ή του δρόμου.

Η νέα βενζίνη Shell V-Power 98 οκτανίων προστατεύει τον κινητήρα του αυτοκινήτου από την εκκίνηση και για κάθε χιλιόμετρο. Η τεχνολογία Dynaflex με τα πρόσθετα που περιέχει βοηθάει στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων, τα οποία μειώνουν την απόδοση του κινητήρα συμβάλλοντας έτσι στην ανάκτηση της ισχύος του. Επίσης, το συστατικό μείωσης τριβών, μειώνει τις τριβές άμεσα στο εσωτερικό της μηχανής, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας στους τροχούς, από την πρώτη κιόλας στιγμή που γεμίζετε το αυτοκίνητό σας είτε πρόκειται να βγείτε εκτός πόλης είτε βρίσκεστε στην κίνηση.

Ο Γιώργος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Coral A.E., δήλωσε σχετικά: «Από το 2002 που λανσάραμε για πρώτη φορά τη V-Power στην ελληνική αγορά μέχρι και σήμερα προσφέρουμε στον καταναλωτή την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη πρόταση για το αυτοκίνητό του, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τις καινοτόμες έρευνες της Shell. Στρατηγική μας είναι να προσφέρουμε πάντα στους καταναλωτές μας κορυφαία καύσιμα και υπηρεσίες με την καλύτερη εξυπηρέτηση».

Ο Δημήτρης Σέρβης, Διευθυντής Πρατηρίων Shell, δήλωσε σχετικά: «Το καύσιμο που αγαπούν οι Έλληνες οδηγοί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, τώρα είναι ακόμα πιο ενισχυμένο με 98 οκτάνια. Η βενζίνη Shell V-Power υπόσχεται μεγαλύτερη απόδοση και προστασία κάθε μέρα στο αυτοκίνητό σας. Δοκιμάστε τη σήμερα και δείτε τη διαφορά».

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr