Το όραμα του Malcolm Wilson

Το όραμα του Malcolm Wilson για τους αγώνες είναι αυτό που έχει εμπνεύσει πολλούς και ο Κώστας Στεφανής κάνει ιδιαίτερη μνεία σε αυτό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όσοι ασχολούνται με τους αγώνες αυτοκινήτου γνωρίζουν πολύ καλά τον Malcolm Wilson και μηδενός εξαιρουμένου τρέφουν σεβασμό στο πρόσωπό του. Είθισται στους αγώνες αυτοκινήτου, ιδιαίτερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, οι οδηγοί να έχουν ως απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τίτλου κι όταν φτάσουν στην ηλικία των 37 άντε 40 ετών βγαίνουν στην απραξία.

Ο Malcolm Wilson είναι η εξαίρεση. Γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, ξεκίνησε ως οδηγός ράλι κερδίζοντας δύο Βρετανικά Πρωταθλήματα στα τέλη της 10ετίας του 1970 και άλλο ένα το 1994 – με μεγάλη χρονική διαφορά ανάμεσά τους – και ολοκλήρωσε την καριέρα του.

Προφανώς είχε το όραμα και τις ικανότητες και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του ως οδηγού άρχισε να διαχειρίζεται την αγωνιστική ομάδα της Ford στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, ιδρύοντας την M-Sport με έδρα το Dovenby Hall, κοντά στο Cockermouth, στην Cumbria της Αγγλίας.

Η προσπάθειά του κορυφώθηκε το 2006, όταν ο Wilson κέρδισε με τη Ford το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών για πρώτη φορά ύστερα από 25 χρόνια και το επανέλαβε και το 2007.

Για όλη αυτή την αξιοπρόσεκτη και επιτυχημένη πορεία του ο Malcolm Wilson το 2009 χρίστηκε από τη Βασίλισσα της Αγγλίας Αξιωματικός του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας!

Με τον Malcolm Wilson γνωριστήκαμε στην Ελλάδα τις παραμονές εκκίνησης του Ράλλυ Ακρόπολης του 1981, σε ένα πάρτι που διοργάνωσε φίλος, όπου μαζευτήκαμε αρκετοί οδηγοί και συνοδηγοί για να διασκεδάσουμε. Στο «Cover Story» υπάρχει όλη η ιστορία από την επίσκεψή μας στις εγκαταστάσεις της ομάδας του και τα αυτοκίνητα που οδηγήσαμε ή συνοδηγήσαμε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Η καριέρα του στα ράλι ξεκίνησε το 1970. Μέχρι σήμερα έχει καθίσει στο δεξί μπάκετ ως συνοδηγός σε πάνω από 30. Mεταξύ αυτών ο Jigger, ο Ιαβέρης, ο Λεωνίδας Κύρκος,, ο Άρης Βωβός, ο Ιαβέρης Junior, ο Dim και πολλοί άλλοι. Έχει συμμετάσχει σε 28 ράλι Ακρόπολις, έχει κερδίσει 16 πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες του πανευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, Αφού τελείωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και παράλληλα με τους αγώνες εργάστηκε από τις αρχές του '70 στις εφημερίδες "Βραδινή", "Απογευματινή" καθώς επίσης και στα περιοδικά "Auto Tourism", "Πίστες και Δρόμοι". Στις αρχές της δεκαετίας του '90 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Τροχοί και Δρόμοι" και από το 1999 έως και σήμερα είναι ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής "Traction", από την οποία έχουν περάσει ως καλεσμένοι σπουδαίες προσωπικότητες. Από το 2010 έως και σήμερα είναι διευθυντής έκδοσης του "Traction Magazine”. Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει οδηγήσει μερικά από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα όπως η Enzo Ferrari, η Ferrari F 50, η Porsche Carrera GT, η F1 Jordan, το Subaru Impreza WRC, το Peugeot 206 WRC, το Citroen Xsara WRC, το Skoda Fabia WRC και πολλά άλλα.

E-mail: kstefanis@traction.gr