Το παγκόσμιο best-seller στο πρώτο τρίμηνο – “Ευθεία” απειλή στο Toyota Corolla

Πέρυσι, η χρονιά "έκλεισε" με το Toyota Corolla στην κορυφή του κόσμου. Στο πρώτο τρίμηνο του 2023 όμως... το τοπίο είναι τελείως διαφορετικό!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Model Y

Κοιτώντας κανείς τα παγκόσμια best-seller μοντέλα των προηγούμενων ετών, θα διαπιστώσει μία κυριαρχία των Ιαπώνων. Τις περισσότερες χρονιές, όπως και πέρυσι, βλέπαμε το Toyota Corolla στην κορυφή, συχνά την πρώτη θέση καταλαμβάνει και το RAV4. Στο πρώτο τρίμηνο του 2023, ωστόσο, το τοπίο άλλαξε και για πρώτη φορά στα χρονικά ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το απόλυτο “best-seller” της Ευρώπης στα Plug-In υβριδικά 

Σύμφωνα με έρευνα της Jato για χάρη της ιστοσελίδας “motor1.com”, το Tesla Model Y είναι το πρώτο μοντέλο σε πωλήσεις για το πρώτο τρίμηνο του 2023. Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή, μιας και δεν έχουμε δει ποτέ ηλεκτρικό μοντέλο στην κορυφή. Βέβαια, προς το παρόν μιλάμε για το πρώτο τρίμηνο του έτους. Ο δρόμος μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι μακρύς και οι διαφορές είναι τέτοιες που επιτρέπουν μία ανατροπή.


Αν γίνει αυτό, στην κορυφή θα βρίσκεται σίγουρα ένα μοντέλο της Toyota. Τον λόγο θα τον καταλάβετε κοιτώντας την εικόνα που ακολουθεί. Με εξαίρεση το Tesla Model Y, όλα τα υπόλοιπα μοντέλα που βρίσκονται στο Top-5 ανήκουν στον ιαπωνικό κολοσσό. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο τρίμηνο έκλεισε με το Toyota Corolla στην δεύτερη θέση του κόσμου και το Hilux να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. Ακολουθούν τα RAV4 και Camry στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Yπενθυμίζουμε ότι το Tesla Model Y κατέγραψε εκπληκτική πορεία και στην Ευρώπη, κατακτώντας και σε αυτή την αγορά την πρώτη θέση του τριμήνου με μία αύξηση κατά 173% συγκριτικά με το πρώτο τρίμηνο του 2022 (δείτε εδώ περισσότερα).

Πηγή: motor1.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.