Το πανίσχυρο μοτέρ του νέου Ford Ranger Raptor

Το Ranger Raptor αποτελεί την κορυφαία έκδοση το νέου Pick up της Ford και αυτό φαίνεται και στον κινητήρα του, τον πανίσχυρο Ecoboost των τριών λίτρων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Ranger Raptor Κινητήρας Ecoboost 2022

Σε σχέση με την προηγούμενη γενιά το νέο Ford Ranger Raptor έρχεται να βάλει ακόμη ψηλότερα τον πήχη με τον κινητήρα του να αποτελεί ένα από τα βασικά “όπλα” στην φαρέτρα του.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Ford Ranger Raptor σας κατακτά και με το εσωτερικό του

Το νέο Ranger Raptor παίρνει κίνηση από έναν προηγμένο twin-turbo V6 EcoBoost βενζινοκινητήρα χωρητικότητας τριών λίτρων, ο οποίος βελτιστοποιήθηκε ειδικά για την περίσταση από την Ford Performance. Με απόδοση που φτάνει στους 288 ίππους και τα 491 Nm ροπής o V6 κινητήρας φέρει, μεταξύ άλλων, ένα ιδιαίτερα συμπαγές μπλοκ κυλίνδρων από συμπιεσμένο μείγμα γραφίτη-σιδήρου, που είναι περίπου 75% ισχυρότερο και έως 75% πιο στιβαρό από το σίδηρο που χρησιμοποιείται στις παραδοσιακές μεθόδους χύτευσης.


Από εκεί και πέρα, η Ford Performance εξασφάλισε ότι ο κινητήρας του νέου Ranger Raptor προσφέρει άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού στο πάτημα του γκαζιού, σε συνδυασμό με ένα αγωνιστικής προέλευσης σύστημα anti-lag, παρόμοιο με αυτό που είδαμε για πρώτη φορά στα Ford GT και Focus ST, το οποίο επιτρέπει τη στιγμιαία και on-demand αύξηση της ισχύος.

Το νέο σύστημα anti-lag, το οποίο διατίθεται στο πρόγραμμα Baja, διατηρεί την περιστροφή των δύο υπερσυμπιεστών για έως και 3 δευτερόλεπτα αφού ο οδηγός σηκώσει το πόδι του από το γκάζι, επιτρέποντας έτσι ταχύτερη επιτάχυνση στις εξόδους των στροφών ή στις αλλαγές σχέσεων όταν ο οδηγός πατήσει ξανά το γκάζι. Επιπλέον, ο κινητήρας είναι προγραμματισμένος με ένα ανεξάρτητο προφίλ αύξησης της πίεσης υπερπλήρωσης (boost) για κάθε μία από τις 10 σχέσεις του προηγμένου αυτόματου κιβωτίου, με στόχο την περαιτέρω βελτιστοποίηση των επιδόσεων.

Διαβάστε επίσης – Ford Ranger Raptor: Νέα γενιά πιο επιβλητική από ποτέ

Ο νέος κινητήρας βενζίνης του Ranger Raptor προσφέρει αβίαστη επιτάχυνση στο χαλίκι, το χώμα, τη λάσπη και την άμμο. Υποστηρίζοντας αυτές τις ολοκληρωμένες επιδόσεις, ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο και ενεργό σύστημα εξαγωγής ενισχύει τον ήχο του κινητήρα μέσα από 4 επιλέξιμα προφίλ, τα οποία προσφέρουν στο νέο Ranger Raptor τη δυνατότητα να προσαρμόσει τον «φωνητικό» του χαρακτήρα.

Οι οδηγοί του νέου Ranger Raptor μπορούν να επιλέξουν τον ήχο κινητήρα που προτιμούν πιέζοντας απλά ένα μπουτόν στο σπορ τιμόνι ή επιλέγοντας ένα drive mode που χρησιμοποιεί μία από τις παρακάτω ρυθμίσεις:

Quiet: δίνει προτεραιότητα στον αθόρυβο χαρακτήρα έναντι των επιδόσεων και του έντονου ήχου προκειμένου να μην ενοχλεί τους γείτονες νωρίς το πρωί
Normal: το προφίλ αυτό προορίζεται για καθημερινή χρήση και προσφέρει έναν ήχο εξάτμισης που κάνει αισθητή την παρουσία του, χωρίς να είναι υπερβολικά δυνατός για χρήση στο δρόμο. Το προφίλ αυτό χρησιμοποιείται αυτόματα στα προφίλ οδήγησης Normal, Slippery, Mud/Ruts και Rock Crawl
Sport: προσφέρει μία πιο δυνατή και δυναμική χροιά
Baja: το πιο εντυπωσιακό προφίλ ήχου τόσο σε ένταση όσο και σε χαρακτήρα, καθώς σε αυτό το πρόγραμμα το σύστημα εξαγωγής συμπεριφέρεται περισσότερο ως ελεύθερη εξάτμιση. Προορίζεται μόνο για χρήση off-road.

Ο γνωστός και καταξιωμένος για τις επιδόσεις και τη χαμηλή κατανάλωσή του δίλιτρος diesel κινητήρας EcoBlue bi-turbo θα εξακολουθήσει να διατίθεται στο νέο Ranger Raptor από το 2023.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.