Ford Ranger Raptor: Νέα γενιά πιο επιβλητική από ποτέ

Επιβλητικότητα, τόλμη και δυναμισμός είναι το τρίπτυχό της σχεδιαστικής προσέγγισης στη νέα γενιά Ford Ranger Raptor που τονίζει τις αυξημένες δυνατότητές και τη φιλοσοφία "Built Ford Tough".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Ranger Raptor 2022 design

Το νέο Ford Ranger Raptor έρχεται τώρα να εξελίξει και αναδείξει ακόμα περισσότερο το ήδη τολμηρό, στιβαρό και δυναμικό στυλ της προηγούμενης γενιάς Ranger.

Διαβάστε επίσης: Το Ford F-150 Raptor άντεξε στο άλμα… ο οδηγός όχι! (+video)

Σημείο αναφοράς και συγχρόνως πηγή έμπνευσης της εξωτερικής αισθητικής της νέας δημιουργίας της Ford που για μια ακόμα φορά φέρει την υπογραφή της Ford Performance, είναι τα τονισμένα φτερά και, για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου, ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός σχήματος “C” των φωτιστικών σωμάτων. Τα φωτιστικά σώματα σε συνδυασμό με τα μεγαλύτερα φτερά τονίζουν την παρουσία και το πλάτος του «ετοιμοπόλεμου» pick-up της Ford.

Οι προβολείς LED matrix που διαθέτουν φώτα ημέρας LED, πέρα από εντυπωσιακοί στην όψη, ανεβάζουν την απόδοση φωτισμού του νέου Ranger Raptor σε νέα επίπεδα για την κατηγορία, περιλαμβάνοντας μεταξύ των υπολοίπων χαρακτηριστικών τους προγνωστικό φωτισμό στροφών, αντιθαμβωτική δέσμη μεγάλης σκάλας και αυτόματη δυναμική ρύθμιση ύψους δέσμης. Και όλα αυτά με στόχο να προσφέρουν την καλύτερη ορατότητα για τους οδηγούς του νέου Ranger Raptor και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Την ίδια στιγμή, τα γράμματα “F-O-R-D” στην προτεταμένη και σκουρόχρωμη μάσκα, ο ανθεκτικός, ανεξάρτητος προφυλακτήρας και η αλουμινένια ποδιά που προστατεύει υποδειγματικά το κάτω μέρος του νέου V6 κινητήρα βενζίνης της Ford, προσδίδουν περισσότερο οπτικό όγκο στο νέο Ranger Raptor συμβάλλοντας καθοριστικά και με τον δικό τους μοναδικό στιλιστικό τρόπο προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός ιδιαίτερα δυναμικού και “μάχιμου” προσωπείου.

Διαβάστε επίσης: Η Ινώ συναντά το “ελληνικό” Ford Ranger Wildtracker (+video)

Στο πλαϊνό μέρος του σκληροτράχηλου pick up της Ford τα προτεταμένα φτερά του νέου Ranger Raptor, τα οποία καλύπτουν τις εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών που συνδυάζονται με αποκλειστικά all-terrain ελαστικά υψηλών επιδόσεων σε διάσταση 285/70, ταιριάζουν απόλυτα με τις νέες, λειτουργικές εισαγωγές αέρα και με μία σειρά από αεροδυναμικά στοιχεία. Σίγουρα, τον δικό τους δυναμικό τόνο προσδίδουν και τα ανθεκτικά πλαϊνά σκαλοπάτια από χυτό αλουμίνιο, τα οποία έρχονται να αναδείξουν ακόμα περισσότερο την εμφάνιση του νέου pick-up αλλά και την πρακτικότητά του σε καθημερινή χρήση.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, τα φώτα LED δημιουργούν μία στιλιστική υπογραφή σε αρμονία με τα εμπρός, ενώ ο πίσω προφυλακτήρας Precision Grey φέρει ένα ψηλά τοποθετημένο και ενσωματωμένο σκαλοπάτι πρόσβασης, καθώς και κοτσαδόρο που αναδιπλώνεται προς τα πάνω, ώστε το αυτοκίνητο να διατηρεί τις εντυπωσιακές δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου και να μην επηρεάζεται η γωνία αναχώρησης.

Όλα τα παραπάνω, κάνουν τo νέο, επόμενης γενιάς Ranger Raptor ένα «μοναδικό» όχημα στην κατηγορία των pick-up οχημάτων με τη δική του ξεχωριστή σχεδιαστική αύρα και ταυτότητα που το διαφοροποιούν από κάθε άλλο όχημα του είδους. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Dave Dewitt, διευθυντής εξωτερικής σχεδίασης του Ranger Raptor: “Κάθε τι που είναι σχεδιασμένο για το νέο Ranger Raptor βρίσκεται εκεί για κάποιο λόγο. Επικοινωνούμε αυτά που μπορεί να κάνει το Raptor και μόνο με την εμφάνισή του”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.