Το πιο δυνατό Toyota GR Yaris είναι πλέον γεγονός! (+video)

Το Toyota GR Yaris εκτοξεύεται στους 549 ίππους χάρη στο μαγικό άγγιγμα από τον οίκο μετατροπών Ekanoo Racing. Ώρα για δυναμομέτρηση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota GR Yaris

Για το Toyota GR Yaris τα λόγια είναι περιττά. Με εξαιρετικές ικανότητες στην πίστα, καθώς επίσης και εντυπωσιακή ισχύ, το ιαπωνικό μοντέλο αποτελεί το ιδανικό όχημα για βελτιώσεις, σαν αυτή που επιχείρησε ο οίκος Ekanoo Racing. Το μικρό σπορ μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας, με τη σφραγίδα της Gazoo Racing (GR) εφοδιάζεται με 1.600άρη Turbo κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 261 ίππους. Μία τιμή διόλου ευκαταφρόνητη για ένα μοντέλο με μικρό κινητήρα, στοιχείο που όπως φαίνεται ενέπνευσε την Ekanoo Racing.

Διαβάστε επίσης: Πάνω από 500.000 χλμ. με την δική του Toyota Corolla. Μία σχέση αγάπης! 

Πιο συγκεκριμένα, ο βελτιωτικός οίκος από τη Μέση Ανατολή έβαλε το “χεράκι” του και μετέτρεψε το ήδη δυνατό ιαπωνικό μοντέλο σε… θηρίο τσέπης. Ειδικότερα, ο κινητήρας του GR Yaris απέδωσε 549 ίππους στις 7.300 στροφές ανά λεπτό, με μέγιστη τιμή ροπής τα 673 Nm στις 5.300 στροφές ανά λεπτό. Να σημειωθεί ότι οίκος μετατροπής του Ebrahim Kanoo, στόχευε εξ αρχής στη δημιουργία του πιο ισχυρού GR Yaris παγκοσμίως. Αρχικά, ανέλαβε ένα μπλε GR Yaris το οποίο το βελτίωσε σε τέτοιο βαθμό, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει το 1/4 του μιλίου σε χρόνο μικρότερο των 11 δευτερολέπτων.

Στη συνέχεια, ήταν η σειρά ενός GR Yaris χρώματος γκρι, με στόχο να πετύχει παγκόσμιο ρεκόρ ισχύος σε ένα μικρό hatch μοντέλο. Και με κάποιο μαγικό τρόπο, κατάφεραν να… εκμαιεύσουν 549 ίππους από το μόλις 1,6 λίτρων κινητήρα του ιαπωνικού μοντέλου. Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ίπποι μετρήθηκαν με δυναμόμετρο και στους τέσσερις τροχούς, γεγονός που κάνει το επίτευγμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Η EKanoo Racing δεν ανέφερε τεχνικές λεπτομέρειες για την μετατροπή του GR Yaris, πέρα από το ότι τοποθέτησε after-market υπερσυμπεστή, κεντρική ηλεκτρονική μονάδα, εξάτμιση και intercooler του κινητήρα. Τέλος, οι ιθύνοντες του οίκου, τόνισαν ότι ο κινητήρας έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, κάτι που ίσως μεταφράζεται ότι ίσως σύντομα θα δούμε το GR Yaris με ακόμα περισσότερους ίππους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.