Το πιο… ήσυχο εσωτερικό αυτοκινήτου στον πλανήτη (+video)

Ας θυμηθούμε την Rolls-Royce Phantom Tranquillity, η οποία αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και θα παραχθεί σε μόλις 25... ήσυχες μονάδες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ένα από τα πολυτελέστερα αυτοκίνητα της περσινής (φέτος δεν υπάρχουν τέτοια… μεγαλεία λόγω πανδημίας, επομένως ξεχνάμε τις εκθέσεις αυτοκινήτου και όχι μόνο, προς το παρόν) έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης ήταν η Rolls-Royce Phantom Tranquillity. Πρόκειται για μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Phantom (θα κατασκευαστεί σε μόλις 25 μονάδες), η οποία αποτελεί τον ορισμό της πολυτέλειας.

Το εσωτερικό της σύμφωνα με τους δημιουργούς της είναι το απόλυτο μέρος για ηρεμία (εξ ου και η ονομασία Tranquillity) καθώς είναι το πιο ήσυχο εσωτερικό αυτοκινήτου που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Για αυτό το λόγο εξάλλου το παρομοιάζουν με το διάστημα… Στο εσωτερικό της Rolls-Royce μπορεί να συναντήσει κανείς πολυτελέστατα υλικά, όπως χάλυβα, αλουμίνιο, χρυσό, διαμάντια ακόμη και κομμάτια από… μετεωρίτη.

Στο ταμπλό οι σχεδιαστές έχουν απεικονίσει την βιβλιοθήκη της ταινίας Interstellar, ενώ η οροφή της Rolls-Royce Phantom Tranquillity απεικονίζει τον ουρανό με… τα άστρα, όπως φαίνεται και στην πιο πάνω εικόνα.


Στο video που ακολουθεί πιο κάτω, μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το συλλεκτικό μοντέλο της Rolls-Royce.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]