Το πρώτο B-SUV στην ιστορία της Alfa Romeo – Το όνομα και η ημερομηνία

Η ώρα της νέας Alfa Romeo πλησιάζει και η γκάμα των SUV διευρύνεται ακόμα πιο πολύ! Δείτε πότε θα γνωρίσουμε το νέο της μοντέλο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Milano

Η ημέρα για την περαιτέρω διεύρυνση στην SUV γκάμα των Ιταλών πλησιάζει. Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, το πρώτο B-SUV στην ιστορία της Alfa Romeo θα παρουσιαστεί επισήμως στις 10 Απριλίου και το όνομά της θα είναι Milano.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να λάβετε ειδοποίηση κατά την παρουσίαση του ιταλικού μοντέλου. Το ολοκαίνουργιο μικρό SUV εξελίχθηκε υπό την καθοδήγηση της ίδιας ομάδας μηχανικών που ανέλαβε τα πλέον συναρπαστικά μοντέλα της σύγχρονης Alfa Romeo. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, το βάρος της εξέλιξης έπεσε στη σχεδίαση ενός εξαιρετικά άμεσου συστήματος διεύθυνσης-ανάρτησης που θα εξασφαλίζει “κοφτερή” αλλαγή κατεύθυνσης, καθώς και κορυφαίο επίπεδο πρόσφυσης.


Επικεφαλής του project είναι ο Stefano Cereda, ο οποίος έχει αποδείξει το ταλέντο του από την πρώτη γραμμή της εξέλιξης του υβριδικού συστήματος της Alfa Romeo Tonale PHEV Q4.

Ο διευθυντής του τμήματος Επικαιροποίησης Υψηλών Επιδόσεων Domenico Bagnasco και η ομάδα του αποτελούν την εγγύηση για τα παραπάνω, σύμφωνα με την Alfa Romeo. έχοντας τεράστια εμπειρία με τις 4C, 8C, Giulia και Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA και 33 Stradale.

Σημ.: Κεντρική εικόνα αρχείου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.