Το πρώτο ηλεκτρικό φορτηγό της Caterpillar είναι τεράστιο (+video)

Η ηλεκτροκίνηση βρίσκει τον δρόμο της και στα οχήματα ειδικού σκοπού με την Caterpillar να παρουσιάζει σε λειτουργία το πρώτο μεγάλο φορτηγό της για ορυχεία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Caterpillar ηλεκτρικό φορτηγό 2022

Η ανθρακική ουδετερότητα δεν αφορά μόνο τα συμβατικά αυτοκίνητα αλλά και οτιδήποτε έχει τροχούς και κινείται, με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον. Αυτό ισχύει και για τα οχήματα ειδικού σκοπού όπως είναι το νέο Caterpillar 793, το πρώτο μεγάλο φορτηγό για ορυχεία της αμερικάνικης που λειτουργεί αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.

Διαβάστε επίσης – Akio Toyoda: Η Toyota θα συνεχίσει να προσφέρει όλες τις επιλογές

Πρόσφατα η Caterpillar οργάνωσε και πραγματοποίησε μια επιτυχημένη επίδειξη του πρώτου μεγάλου ηλεκτρικού φορτηγού στην ιστορία της, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία των εταιρειών εξόρυξης που συνέβαλαν στην εξέλιξή του.

Το Caterpillar κινήθηκε αθόρυβα σε διαδρομή μήκους επτά χιλιομέτρων και πλήρως φορτωμένο ανέπτυξε μέγιστη ταχύτητα της τάξης των 60 χλμ./ώρα, ενώ ανέβηκε και ανηφόρα κλίσης 10% με ταχύτητα 12 χλμ./ώρα. Οι Αμερικανοί έδειξαν επίσης και τη λειτουργία του συστήματος ανάκτησης ενέργειας που φέρει το τεράστιο φορτηγό τους, σε κατηφόρα με κλίσης επίσης 10%.

Caterpillar ηλεκτρικό φορτηγό 2022

Έπειτα από την ολοκλήρωση της επίδειξης, η συστοιχία μπαταριών του 793 είχε αρκετά ενεργειακά αποθέματα για να ξανακάνει πολλές φορές την ίδια διαδρομή, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Οι Βρετανοί ετοιμάζουν το δικό της φορτηγό με κυψέλες υδρογόνου

Η Caterpillar δεν σταματά φυσικά μόνο στην εξέλιξη του φορτηγού, το οποίο, για να εκπληρώσει τον σκοπό του για ανθρακική ουδετερότητα στο ακέραιο, θα πρέπει να φορτίζει τις μπαταρίες του από ανανεώσιμες πηγές. Οι Αμερικάνοι έχουν μετατρέψει το κέντρο δοκιμών τους στο Tucson των Ηνωμένων Πολιτειών σε βιώσιμο “ορυχείο του μέλλοντος”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, καθώς έχουν εγκαταστήσει μια ποικιλία από ΑΠΕ για την ανάπτυξη τρόπων φόρτισης των μοντέλων της και αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, που θα μπορούσαν έπειτα να εγκατασταθούν και στα ορυχεία όλου του κόσμου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.