Το πρωτότυπο video της Ford για το νέο Puma ST

Γυρισμένο από τη Ford Performance, το διασκεδαστικό βίντεο "VroomInYourRoom" δείχνει μέλη της ομάδας εξέλιξης του Ford Puma ST.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε δείξει το πρώτο video στο οποίο πρωταγωνιστούσε το νέο Ford Puma ST, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Διαβάστε εδώ την δοκιμή του νέου Ford Puma

Μέσα από αυτό η Ford δημιούργησε το πρώτο teaser video ανοίγοντας τα χαρτιά της σχετικά με την κορυφαία έκδοση του μικρού SUV της.

Αυτή την φορά μας παρουσιάζει ένα νέο video, το οποίο έχει πιο… χαλαρή διάθεση και σίγουρα είναι πρωτότυπο, διαφορετικό και χιουμοριστικό. Γυρισμένο από τη Ford Performance, το διασκεδαστικό βίντεο “VroomInYourRoom” δείχνει μέλη της ομάδας εξέλιξης του Ford Puma ST να προσποιούνται πως οδηγούν το αυτοκίνητο, κάνοντας παράλληλα θορύβους που μοιάζουν με τον κινητήρα και τα λάστιχα.

Πάθος που φτάνει στα όρια της ψυχασθένειας, ή απλά ένας χιουμοριστικός τρόπος για να μας πουν πως στις 24 Σεπτεμβρίου το δημοφιλές Puma φορά το κουστούμι που του έραψε η Ford Performance!

Δείτε το video πιο κάτω.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr