Το Range Rover Classic σε τηλεκατευθυνόμενο (+video)

Η Carisma είναι μια αρκετά γνωστή εταιρεία κατασκευής τηλεκατευθυνόμενων, με ειδικό τμήμα για την κατασκευή off road μοντέλων. Το τελευταίο της δημιούργημα είναι το Range Rover του 1981.

Βρείτε μας στο

Η Carisma Scale Adventure είναι το τμήμα της μάρκας το οποίο ασχολείται με την κατασκευή scale off road τηλεκατευθυνόμενων (ρεαλιστικών εκτός δρόμου μοντέλων) και μόλις πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε το νέο της δημιούργημα.

Αυτό δεν είναι άλλο από το εμβληματικό Range Rover Classic του 1981 με καπάκι που απεικονίζει το τετράθυρο αμάξωμα βαμμένο σε λευκό χρώμα. Το συγκεκριμένο μοντέλο βασίζεται στη δοκιμασμένη και επιτυχημένη πλατφόρμα SCA-1E RTR και διαθέτει όλες τις βελτιώσεις που συναντάμε στην δεύτερη γενιά του, την GEN 2.

Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η βελτιωμένη κατανομή του βάρους με την μπαταρία τοποθετημένη εμπρός, το νέο ESC, το μοτέρ 35T, τα κλειδωμένα διαφορικά εμπρός και πίσω και τα αμορτισέρ λαδιού.

Όσον αφορά στην εμφάνισή του, η Carisma έχει πάρει τα δικαιώματα χρήσης από τη Range Rover και έχει κατασκευάσει ένα αρκετά λεπτομερές καπάκι, το οποίο διαθέτει αρκετή δόση ρεαλισμού, όντας πιστό στο κανονικό αυτοκίνητο. Το μοντέλο της διαθέτει εξωτερικούς καθρέφτες, τα λογότυπα της μάρκας και υαλοκαθαριστήρες, ενώ οι αναλογίες του είναι παρόμοιες με αυτές του κανονικού αμαξώματος σε κλίμακα 1:10. Μάλιστα μπορεί να δεχτεί φώτα αλλά και κοτσαδόρο. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι ζάντες του είναι 1.9 beadlock (διαιρούμενες).

Το Carisma Range Rover Classic είναι RTR (Ready to Run – έτοιμο για παιχνίδι), κάτι που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να γίνει κάποια συναρμολόγηση ή εργασία επάνω στο τηλεκατευθυνόμενο. Έτσι, το βγάζεις από το κουτί του, βάζεις τις μπαταρίες, παίρνεις την τηλεκατεύθυνση και μαζί τα βουνά… Το κόστος του είναι στα 300 ευρώ περίπου. Εδώ μπορείτε να δείτε το μοντέλο στο επίσημο site της μάρκας.