Το αυτοκίνητο που “παρκάρει”… με το κλειδί στο χέρι (+video)

Με αφορμή την έλευση του Hyundai Tucson στα γραφεία του TractioΝ, ας γνωρίσουμε ένα σύστημα που διευκολύνει την διαδικασία της στάθμευσης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Tucson

Η διαδικασία της στάθμευσης είναι ιδιαίτερα δύσκολη για αρκετούς οδηγούς και οι εταιρείες προσπαθούν συνεχώς να τους διευκολύνουν με διάφορες τεχνολογίες. Τα πρώτα χρόνια είδαμε τους αισθητήρες, μετά ήρθαν οι κάμερες και αργότερα τα συστήματα αυτόνομης στάθμευσης, όπως το Active Parking Assist της Mercedes που είχαμε δει στο παρελθόν.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την δοκιμή του υβριδικού Hyundai Tucson την οποία θα διαβάσετε τις επόμενες ημέρες, γνωρίσαμε το σύστημα “Remote Parking Assist” των Κορεατών. Πρόκειται ουσιαστικά για μία τεχνολογία που επιτρέπει στον οδηγό να παρκάρει ευρισκόμενος εκτός αυτοκινήτου και να χειρίζεται το όχημα με το κλειδί.

Όπως θα δείτε στο video που δημοσιεύσαμε στον λογαριασμό μας στο Instagram, στο κλειδί υπάρχουν δύο κουμπιά. Με το πάτημα του ενός το αυτοκίνητο κινείται προς τα εμπρός και με το πάτημα του άλλου προς τα πίσω. Έτσι, ο οδηγός μπορεί να ευθυγραμμίσει το όχημα και να σταθμεύσει χωρίς να βρίσκεται στο εσωτερικό του οχήματος, γεγονός που διευκολύνει αρκετά κυρίως σε στενές θέσεις που δεν είναι εφικτό να ανοίξει η πόρτα για αποβίβαση/επιβίβαση στο όχημα.

Πως ενεργοποιείται το Remote Parking Assist;
Προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα το πάτημα των σχετικών κουμπιών στο κλειδί από κάποιο μικρό παιδί, η Hyundai έχει κάνει λίγο πιο πολύπλοκη την όλη διαδικασία. Πριν ο οδηγός σβήσει το αυτοκίνητο, πρέπει να πατήσει το σχετικό κουμπί (απεικονίζει μία κάμερα) από την κεντρική κονσόλα. Στη συνέχεια κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, κλειδώνει και πατάει παρατεταμένο το “hold” στο κλειδί. Αυτό ήταν, πλέον το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί με απομακρυσμένο έλεγχο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη traction.gr (@traction.gr)

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.