Το τηλεοπτικό TractioN “μένει σπίτι” (+video)

Το τηλεοπτικό TractioN ακολουθεί τις συστάσεις των ειδικών και μένει σπίτι. Μέχρι τότε δείτε πως μπορείτε να μας παρακολουθείτε διαδικτυακά.

Βρείτε μας στο

Όπως όλοι γνωρίζετε πολύ καλά, ο νέος κορωνοϊός COVID-19 έχει επιφέρει περιορισμό κυκλοφορίας στην χώρα μας και κάνει την κοινωνική αποστασιοποίηση απαραίτητη για όλους μας.

Το τηλεοπτικό TractioN φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση. Έτσι μένει στο σπίτι και προς το παρόν σηκώνει χειρόφρενο! Κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις μέχρι να είμαστε ξανά μαζί. Η ενημέρωση για το αυτοκίνητο και όχι μόνο θα συνεχίζεται καθημερινά μέσα από το www.traction.gr

Αν όμως σας λείπει το τηλεοπτικό TractioN, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο youtube. Εκεί θα βρείτε νέα αλλά και παλιά videos της εκπομπής και ανάμεσά τους μερικά από αυτά που έγραψαν ιστορία, όπως η διάσχιση της γέφυρας στο Ρίο – Αντίρριο με Enzo Ferrari ή η οδήγηση μίας εκ των 349 Ferrari F50 από τον Κώστα Στεφανή. Φυσικά, αν δεν το κάνετε ήδη μπορείτε να ακολουθήσετε την σελίδα μας στο Facebook αλλά και τον επίσημο λογαριασμό μας στο Instagram.

Θα επανέλθουμε σύντομα… όπως και η ζωή στον κανονικό της ρυθμό!