Το video/αφιέρωμα της Honda για τα 30 γενέθλια του Honda NSX

Η Honda Ιαπωνίας δημιούργησε ένα video/αφιέρωμα για τα 30 χρόνια του NSX. Ας το δούμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda NSX 1990

Πέρασαν 30 χρόνια από όταν η Honda παρουσίασε το NSX. Αυτό ήταν το πρώτο της διθέσιο αυτοκίνητο με το μοτέρ τοποθετημένο στο κέντρο.

Αν και στα αρχικά σχέδια των Ιαπώνων το NSX θα εφοδιαζόταν από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα, τελικά κατέληξαν σε έναν V6 με την πρωτοποριακή τότε τεχνολογία VTEC στα 2.997 κ.εκ. ο οποίος απέδιδε 270 ατμοσφαιρικούς ίππους.

Για την ιστορία να πούμε πως η ονομασία του NSX προέρχεται από το τμήμα R&D της ιαπωνικής μάρκας, το οποίο είχε βαφτίσει το συγκεκριμένο project “New Sportscar unknown world”. Δείτε εδώ το εκτενές αφιέρωμά μας στο Honda NSX.

Πιο κάτω ακολουθεί το video από την Honda Ιαπωνίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr