Το video του Ronaldo που εξόργισε ινστιτούτο οδικής ασφάλειας

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πριν λίγο καιρό ο Cristiano Ronaldo μας είχε απασχολήσει με την αγορά του νέου αυτοκινήτου του, μίας Rolls-Royce Cullinan, την οποία “πόσταρε” με υπερηφάνεια στο Instagram (δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα).

Αυτή τη φορά θα μας απασχολήσει και πάλι με ένα “ποστάρισμά” του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά όχι για καλό λόγο… Και αυτό γιατί, όπως θα δείτε και στο video που ανέβασε και μπορείτε να το βρείτε πιο κάτω, οδηγούσε με το ένα χέρι στο τιμόνι καθώς με το άλλο έπαιζε πιάνο… νοητά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο πιο δίπλα, στο κάθισμα του συνοδηγού, η σύντροφός του όπως φαίνεται ξεκάθαρα δεν φορούσε ζώνη ασφάλειας.

Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό ήταν κάτι που εξόργισε και δικαιολογημένα, τα ιδρύματα οδικής ασφάλειας, καθώς θεωρούν πως ένα τόσο διάσημο πρόσωπο όπως ο Ronaldo θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή. Συγκεκριμένα, ο κύριος Nick Lloyd διευθυντής του βρετανικού ιδρύματος The Royal Society for the Prevention of Accidents δήλωσε στην Daily Mail “οι διάσημοι έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τους εαυτούς τους από τραυματισμούς και να δίνουν το καλό παράδειγμα, κάνοντας βέβαιο πως όλοι οι επιβάτες τηρούν τους κανόνες οδικής ασφάλειας. Πόσο μάλλον όταν είναι και γονείς και πρέπει να είναι παράδειγμα και για το παιδί τους”.


Εμείς από την πλευρά μας να τονίσουμε πως σε αντίθεση με τον Ronaldo και την σύντροφό του, πάντοτε οδηγούμε και με τα δύο χέρια στο τιμόνι και φυσικά φοράμε η ζώνη ασφαλείας.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τα σχετικά “ποσταρίσματα” που έκανε ο Ronaldo στο λογαριασμό του στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Cantores 🎼🎤😜😜🤣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]