Τρεις πρεμιέρες για την Opel στο Μόναχο

Σημαντικά είναι τα νέα για την Opel που θα πραγματοποιήσει, μεταξύ άλλων, τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες νέων μοντέλων της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel παγκόσμιες πρεμιέρες IAA Mobility 2023

Η Opel παρουσιάζει τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες στην Έκθεση IAA Mobility 2023 στο Μόναχο της Γερμανίας, εκεί όπου το εντυπωσιακό concept car Opel Experimental δείχνει το σχεδιαστικό όραμα της μάρκας για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης: 1500+ χιλιόμετρα με το νέο Opel Astra

Παράλληλα, η γερμανική εταιρεία θα αποκαλύψει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Opel Corsa Electric αλλά και το νέο Opel Astra Sports Tourer Electric, επίσης αμιγώς ηλεκτρικό. Τα δύο μοντέλα των Γερμανών έρχονται για να αποδείξουν ότι η καθημερινή οδήγηση με μηδενικούς ρύπους είναι πλέον εφικτή.

Και τα νέα μοντέλα της Opel εκφράζουν τους προϊοντικούς πυλώνες της μάρκας: “Modern German”, “Detox” και “Greenovation”. Η φιλοσοφία της Opel αποτυπώνεται στη συνολική της παρουσία της εταιρείας στη διεθνή έκθεση, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στο κοινό στις 5 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης – 31 χρόνια Opel Astra: Τα στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίσει

Η Opel θα έχει παρουσία τόσο στο IAA Summit (Hall B2, περίπτερο B20) όσο και στο Open Space (Odeonsplatz, Μόναχο, περίπτερο OP.390). Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η “Bold & Pure” σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel κυριαρχεί και στα δύο περίπτερα της εταιρείας που βρίσκονται στη γερμανική έκθεση. Ημιδιαφανή υλικά και μεγάλες οθόνες καλωσορίζουν το κοινό και συμβολίζουν την εξέλιξη της εταιρικής ταυτότητας της μάρκας. Οι χρωματισμοί, τα υλικά και οι υφές εναρμονίζονται με το Experimental concept.

Επιπλέον, οι οθόνες προσφέρουν μια διαδραστική ψηφιακή εμπειρία στους επισκέπτες. Χρησιμοποιώντας το Opel AI –τεχνητή νοημοσύνη για την παραγωγή εικόνας, που αναπτύχθηκε ειδικά για την Opel– και ένα ειδικό τερματικό που βρίσκεται στο περίπτερο, οι επισκέπτες μπορούν να δημιουργήσουν διάφορα backgrounds για την οθόνη πίσω από το concept car. Στη συνέχεια, μπορούν να κατεβάσουν την εικόνα μέσω κωδικού QR στο smartphone τους και να τη αναρτήσουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.