Τροχαίο με 158 οχήματα στη Νέα Ορλεάνη – Η εμφάνιση του φαινομένου “super-fog”

Τραγικός απολογισμός ο θάνατος 7 ατόμων! Δείτε το φαινόμενο που δημιούργησε πολύ πυκνή ομίχλη με αποτέλεσμα να εμπλακούν στο τροχαίο συνολικά 158 οχήματα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τροχαίο

Μία πολύ σοβαρή “καραμπόλα” 158 οχημάτων συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας (23/10) στη Νέα Ορλεάνη. Σύμφωνα με τις αρχές, αιτία ήταν το φαινόμενο “super-fog”, το οποίο μηδένισε την ορατότητα των οδηγών και ο τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος επτά ατόμων, ενώ υπήρξαν και δεκάδες τραυματισμοί.

Πιο συγκεκριμένα, το πολλαπλό τροχαίο σημειώθηκε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας της Λουιζιάνα. Εκεί, έκανε την εμφάνιση του το “super-fog”, δημιουργώντας πάρα πολύ πυκνή ομίχλη με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μην προλάβουν να επιβραδύνουν. Το εν λόγω φαινόμενο δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό καπνού που προέρχεται από φωτιές σε βάλτους και πρωινής ομίχλης. Λόγω της άπνοιας, το πυκνό “στρώμα” ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του δρόμου και μηδένισε την ορατότητα.


Οι συγκρούσεις ήταν διαδοχικές και σε αρκετά οχήματα ξέσπασε φωτιά, όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική εικόνα. Ο ακριβής αριθμός των σοβαρά τραυματισμένων δεν έγινε γνωστός, αλλά τουλάχιστον 25 άνθρωποι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομεία της περιοχής.

Ακολουθεί video που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα της “New York Times” στο Twitter. Εκεί μπορείτε να δείτε πόσο πυκνή ήταν η ομίχλη που δημιουργήθηκε στην περιοχή.

Πηγή: nypost.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.