Τροχαία: Δεν βάζουν μυαλό όσοι παρκάρουν σε ράμπες ΑΜΕΑ

Η Τροχαία έβαλε στόχο εκείνους που παρκάρουν παράνομα μπλοκάροντας ράμπες ΑΜΕΑ για να διαπιστώσει ότι αρκετοί δεν βάζουν μυαλό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ΑΜΕΑ ράμπες παράνομη στάθμευση

Το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης στις μεγάλες ελληνικές πόλεις είναι καθημερινό και κάτι παραπάνω από συχνό. Δυστυχώς οι παραβάτες δεν υπολογίζουν ούτε τις θέσεις που προορίζονται για άτομα με ειδικές ανάγκες πόσο μάλλον τις ράμπες ΑΜΕΑ που έχουν δημιουργηθεί για να τους διευκολύνουν στην κίνηση τους.

Η Τροχαία, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση παραβατικών αντικοινωνικών συμπεριφορών στάθμευσης σε ράμπες ΑΜΕΑ, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων, ειδική εξόρμηση.

Η εξόρμηση έλαβε μέρος της μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της 5ης Φεβρουαρίου με τα συνεργεία των αστυνομικών να κινούνται κατά μήκος οδικών αξόνων του Δήμου Αθηναίων. Ενδεικτικά η Τροχαία αναφέρει τις οδούς Χαριλάου Τρικούπη, Ιπποκράτους, Σπύρου Μερκούρη, Εμπεδοκλέους, Ριζάρη, Υμηττού, Μομφεράτου, Δημητσάνης, Μάρνη και Αναπαύσεως.


Στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τα συνεργεία της Τροχαίας βεβαίωσαν 31 παραβάσεις σε ράμπες ΑΜΕΑ ενώ με γερανοφόρο όχημα μεταφέρθηκαν και δύο (2) οχήματα.

Αντίστοιχη εξόρμηση πραγματοποιήθηκε μερικές ημέρες νωρίτερα και στον Πειραιά. Σε αυτή οι παραβάτες ήταν ακόμη περισσότεροι καθώς βεβαιώθηκαν 49 παραβάσεις σε ράμπες ΑΜΕΑ ενώ μεταφέρθηκαν με γερανοφόρο όχημα 21 οχήματα.

Η Τροχαία σημειώνει ότι παρόμοιες ειδικές εξορμήσεις προγραμματίζονται και θα πραγματοποιηθούν και σε λοιπές περιοχές της Αττικής, με στόχο το αυτονόητο που είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η διασφάλιση ενός υψηλότερου επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Δείτε σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο παραβάτη οδηγό που πάρκαρε σε θέση ΑΜΕΑ και ζητούσε και τα ρέστα!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]