Τρομακτικό ποσό γι΄ αυτή την “ολοκαίνουρια” BMW M3 Ε36

Ξεπέρασε την τιμή μίας ολοκαίνουριας BMW M4 CSL! Έχει "γράψει" 2.752 χλμ., είναι σε απίστευτη κατάσταση, αλλά κανείς δεν περίμενε αυτή την εκτόξευση τιμής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3 E36

Είχαμε αναφερθεί στην εικονιζόμενη BMW M3 E36 πριν από μερικές ημέρες, δημοπρατούνταν από τον οίκο RM Sotheby’s και είναι γεγονός πως ούτε εμείς περιμέναμε αυτή την εκτόξευση τιμής. Δεν πρόκειται για κάποιο ρεκόρ, μιας και στο παρελθόν έχει υπάρξει ειδική έκδοση “Lightweight” του μοντέλου που ξεπέρασε τις 300.000 ευρώ.

Η εν λόγω BMW M3 E36 κατάφερε να εκτοξεύσει την τιμή της στα 286.250 ευρώ, αυτή ήταν και η τελική προσφορά του νέου ιδιοκτήτη (για την ιστορία, να πούμε ότι μία νέα BMW M4 CSL κοστίζει 243.200 ευρώ). Με 1η ημερομηνία κυκλοφορίας στις 18 Νοεμβρίου 1997, αυτή η BMW M3 E36 αποδίδει 321 ίππους από τον 3.201 κ.εκ. και η κίνηση περνά στον πίσω άξονα μέσω κιβωτίου έξι σχέσεων.

Ξεκίνησε την καριέρα της στη μακρινή Ιαπωνία, βαμμένη στο έντονο Dakar Yellow χρώμα που κάνει τρομερή αντίθεση με τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα της καμπίνας. Ενδεικτικό του πλούσιου εξοπλισμού της είναι ο αυτόματος κλιματισμός, η ηλεκτρική ηλιοροφή, αλλά και τα θερμαινόμενα καθίσματα.

Βέβαια, όπως μαρτυρούν τα μόλις 2.752 χλμ. στο κοντέρ, ο ιδιοκτήτης της δεν την χάρηκε και πολύ στο δρόμο. Προτιμούσε να την βλέπει στατική στο “μουσείο” του! Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία από την ιστοσελίδα RM Sotheby’s.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.