Τσακώθηκαν για θέση παρκαρίσματος και παραλίγο να σκοτωθεί κόσμος (+video)

Δεν απαντάμε σε προκλήσεις και παραμένουμε ψύχραιμοι όταν είμαστε πίσω από το τιμόνι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι κατάληξη μπορεί να υπάρξει.

Βρείτε μας στο

Έχουμε γράψει δεκάδες φορές πως ο δρόμος δεν είναι μέρος για εγωισμούς και επίδειξη! Και αυτό φυσικά είναι κάτι που ισχύει σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην χώρα μας. Τουλάχιστον στην Ελλάδα ακόμη δεν έχουμε δει και ελπίζουμε να μην δούμε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές από οδηγούς και γενικότερα χρήστες του δρόμου.

Στο εξωτερικό όμως, πολλές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν! Έχουμε δει ανθρώπους να τσακώνονται μέχρι τελικής πτώσης ή να χτυπάνε τα αυτοκίνητά τους… Αυτή την φορά σε αυτό το video το οποίο μας έρχεται από τη Νέα Υόρκη, δύο οδηγοί λογομάχησαν για μια θέση στάθμευσης. Τελικά τα λόγια γρήγορα μετατράπηκαν σε γροθιές. Ο ένας εκ των δύο έφερε ρόπαλο (του baseball) και το χρησιμοποίησε για να επιτεθεί, ενώ χτύπησε και το λευκό Audi.

Ο οδηγός του τελευταίου “πάτησε” με το αυτοκίνητό του τον δράστη και κατέληξε με ταχύτητα μέσα σε ένα κατάστημα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον τέσσερεις άνθρωποι, οι οποίο νοσηλεύονται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος (πρατήριο άρτου) δήλωσε πως το υπάλληλός του έχει τραυματιστεί από θραύσματα γυαλιού, ενώ το κατάστημά του έχει σχεδόν καταστραφεί.

Δείτε πιο κάτω το video και πραγματικά θυμηθείτε πάντοτε όταν είστε πίσω από το τιμόνι να παραμένετε ψύχραιμοι και να μην απαντάτε σε προκλήσεις.

 

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr