Τυφλός οδηγός σε αγώνα Drag Race (+video)

Η αναπηρία του δεν ήταν αρκετή ώστε να τον εμποδίσει να ακολουθήσει το όνειρό του. Δείτε τον τυφλό οδηγό να "200ρίζει" πίσω από το τιμόνι ενός Dodge Challenger...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τυφλός οδηγός

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτός είναι ο ταχύτερος τυφλός οδηγός του κόσμου. Η ιστορία του Sheldon, ενός τυφλού ανθρώπου που λατρεύει τα αυτοκίνητα, μας υπενθυμίζει ότι όταν υπάρχει θέληση και όρεξη… κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά από τον στόχο μας.

Διαβάστε επίσης: Το video της Ελληνικής Αστυνομίας για τα άτομα με αναπηρία 

Στόχος του ήταν να συμμετάσχει σε έναν αγώνα Drag και το κατάφερε με την βοήθεια του συνοδού/συνοδηγού του. Ο Sheldon έχει στην κατοχή του ένα Dodge Challenger και έλαβε μέρος στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στην πίστα “Alaska Raceway Park”. Όπως θα δείτε και στο video, κατάφερε με επιτυχία να ολοκληρώσει το 400άρι σε 11,5 δευτερόλεπτα, ενώ η ταχύτητα εξόδου του ήταν τα 123,18 μίλια ανά ώρα, δηλαδή σχεδόν 200 χλμ./ώρα.


Η προσπάθεια του τυφλού Sheldon ξεκινά στο στιγμιότυπο 13.42 του video που ακολουθεί. Ο συνοδηγός τον βοηθά να “ετοιμάσει” τα ελαστικά, να σταθεί στο σωστό σημείο της πίστας και να ξεκινήσει όταν σβήσουν τα φώτα. Στην διάρκεια του αγώνα, κάνει μικροδιορθώσεις στο τιμόνι και η προσπάθεια ολοκληρώνεται με επιτυχία. Μάθημα ζωής!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.