Βαυαρικός εμφύλιος: BMW M3 e36 Vs M3 e46 Vs M2 Competition (+video)

Τρία βαυαρικά μοντέλα στην ίδια ευθεία, δύο BMW M3 και μία BMW M2 Competition. Ποιο θα επικρατήσει από τα τρία χειροκίνητα μοντέλα;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τρία κορυφαία μοντέλα της BMW “στέκονται” στην ίδια ευθεία, τα χωρίζουν αρκετά χρόνια και ακόμα περισσότερα άλογα. Ποιος θα αναδειχθεί νικητής, άραγε, ανάμεσα στις BMW M3 e36, M3 e46 και M2 Competition;

Διαβάστε επίσης: BMW M3 GT – Η πιο σπάνια Ε36 

Ξεκινάμε από το παλαιότερο και ταυτόχρονα το πιο αδύναμο από την τριάδα, δηλαδή την BMW M3 e36. Στην προκειμένη περίπτωση, κάτω από το καπό βρίσκεται ένας ελαφρώς βελτιωμένος τρίλιτρος ατμοσφαιρικός κινητήρας που αποδίδει 300 ίππους. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ζυγίζει 1.400 κιλά διότι έχει αφαιρεθεί σημαντικό τμήμα του εσωτερικού και τη θέση του πήρε ένα roll-cage.

Ακολουθεί η BMW M3 e46, ενδεχομένως η γενιά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη. Το αυτοκίνητο που θα δούμε στο video είναι εντελώς εργοστασιακό. Συνεπώς κάτω από το καπό βρίσκεται ο εξακύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 3,2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 343 ίππους. Το βάρος της αγγίζει τα 1.570 κιλά, συνεπώς θα έχει ενδιαφέρον το πως θα σταθεί δίπλα στην προηγούμενη γενιά.

Για το τέλος αφήνουμε το πιο σύγχρονο μοντέλο της τριάδας. Ονομάζεται BMW M2 Competition και μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα με την BMW M4, έναν τρίλιτρο twin-turbo κινητήρα 410 ίππων με 550 Nm ροπής. Είναι κι αυτή χειροκίνητη και ζυγίζει 1.550 κιλά. Ώρα να δούμε ποιο από τα τρία βαυαρικά μοντέλα θα επικρατήσει.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.