Βελτιωμένη Mercedes-AMG GT 4-Door από την G-Power

Στην αναβάθμιση της Mercedes-AMG GT 4-Door προχώρησε ο γερμανικός οίκος G-Power και προσφέρει τρία πακέτα αναβάθμισης. Δείτε πόσο αυξάνεται η ισχύς...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μπορεί ο γερμανικός οίκος G-Power να δίνει έμφαση κυρίως σε κορυφαία μοντέλα της BMW, αλλά πλέον ειδικεύεται και σε βελτιώσεις αυτοκινήτων του τμήματος AMG . Μάλιστα, πρόσφατα δημοσίευσε τα πακέτα αναβάθμισης για τη Mercedes-AMG GT με το τετράπορτο αμάξωμα.

Διαβάστε επίσης: Ηλεκτρικό turbo στους νέους κινητήρες της Mercedes-AMG

Στην εργοστασιακή του μορφή, το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την AMG GT και την AMG GT S. Και στις δύο περιπτώσεις, κάτω από το καπό βρίσκεται ο twin-turbo V8 χωρητικότητας 4 λίτρων, με την ισχύ να αγγίζει τους 585 και 640 ίππους αντίστοιχα.

Η γερμανική εταιρεία ονομάζει το βελτιωμένο μοντέλο «GP 63 Biturbo» και προσφέρει τρεις διαφορετικές αναβαθμίσεις. Στην πρώτη περίπτωση, έχουμε το GP-700 με 700 ίππους ίππους και 950 Nm ροπής, ενώ ακολουθεί το GP-750 με 750 ίππους και 1.000 Nm.

Video: Ο Μάνος Στεφανής οδηγεί την Mercedes-AMG A 45 S

Στην κορυφή βρίσκεται η GP-800 των 800 ίππων. Στην προκειμένη περίπτωση, πέρα από επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, τοποθετήθηκε νέο σύστημα υπερπλήρωσης αξίας 6.390 ευρώ. Επιπλέον, τοποθετήθηκε εκτός των άλλων και εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι αξίας 4.850 ευρώ.

Στην εξωτερική εμφάνιση, ο οίκος G-Power αποφάσισε να μην επέμβει. Μοναδική αναβάθμιση είναι τα δύο διαφορετικά σχέδια σφυρήλατων ζαντών μεγέθους 20 ή 21 ιντσών. Κοστίζουν 7.950 και 8.950 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.