Η μάρκα που εκτός από supercars φτιάχνει και μέλι!

Πιστοποίηση για το βιολογικό του μέλι πήρε πρόσφατα γνωστός κατασκευαστής, το οποίο παράγει μάλιστα στις εγκαταστάσεις του! Ποιος είναι αυτός;

Βρείτε μας στο
Porsche μέλι


Πρόκειται για την Porsche που εκφράζει τις περιβαλλοντικές της ανησυχίες και με το συγκεκριμένο project, το οποίο ξεκίνησε πριν από ενάμιση περίπου χρόνο και έχει σαν στόχο να συμβάλλει στην αύξηση και στη διατήρηση του αριθμού των μελισσών στη χώρα σε πιο φυσιολογικά επίπεδα. Οι μέλισσες στη Γερμανία προστατεύονται από το νόμο και από τα 560 είδη που υπάρχουν εκεί, τα μισά απειλούνται με εξαφάνιση.

Η Porsche έχει εγκαταστήσει το παραγωγικό της κέντρο στο Leipzig της Γερμανίας 50 αποικίες μελισσών, οι οποίες αριθμούν συνολικά τρία εκατομμύρια μέλισσες και βρίσκουν καταφύγιο και τροφή στις παρθένες δασικές εκτάσεις της περιοχής, με την Porsche να μετατρέπει την πρώην στρατιωτική βάση σε μια καταπράσινη έκταση 132 εκταρίων που φιλοξενεί, πέρα από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας, δεκάδες είδη πουλιών και εντόμων, βατράχια, αγριόχοιρους, νυχτερίδες, βοοειδή αλλά και άγρια άλογα.

Πρόσφατα το μέλι της Porsche πέρασε και από έλεγχο από ανεξάρτητους επιθεωρητές, οι οποίοι εξέτασαν το περιβάλλον που ζουν οι μέλισσες των Γερμανών παίζει τον δικό του ρόλο στη δημιουργία καθαρού οργανικού μελιού σύμφωνου με τους αυστηρούς σχετικούς κανονισμούς.

Το οργανικό μέλι που παράγεται καταναλώνεται από το προσωπικό της Porsche στην τοποθεσία και πωλείται και στο κατάστημα της εταιρίας στην περιοχή.