Βραβείο στη Hyundai για το ρομποτικό γιλέκο της

Η Hyundai διακρίθηκε στο διεθνή διαγωνισμό Red Dot Design με το εξωσκελετικό γιλέκο της να παίρνει τα εύσημα με τη σχεδίαση του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai εξωσκελετικό γιλέκο

Ο διεθνής διαγωνισμός Red Dot Design Awards πραγματοποιήθηκε και φέτος με τη Hyundai να διακρίνεται στην κατηγορία “Σχεδίαση Προϊόντων-Καινοτόμο προϊόν) χάρη στο εξωσκελετικό γιλέκο VEX.

Το γιλέκο της Hyundai σχεδιάστηκε ειδικά για εργασίες που πραγματοποιούνται σε ύψος πάνω από το κεφάλι του εργαζόμενου και έχει ωε σκοπό τη μείωση της κόπωσης αλλά και τη μείωση της εμφάνισης μυικών τραυματισμών και τραυματισμών στους τένοντες.

Σε σχέση με ανάλογες προτάσεις που υπάρχουν ήδη στην αγορά, το VEX όπως ονομάζεται, δεν χρησιμοποιεί μπαταρία, είναι 22-45% ελαφρύτερο και περίπου 30% φθηνότερο -5.000 δολ. Η.Π.Α. είναι το μέσο κόστος ενός εξωσκελετού σύμφωνα με τους Κορεάτες. Παράλληλα, η υποβοήθηση που προσφέρει το βάρους μόλις 2,8 κιλών γιλέκο στον εργαζόμενο είναι ρυθμιζόμενη και μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του εκάστοτε σωματότυπου παρέχοντας έξτρα δύναμη έως 5,5 kgf.


“Αυτό το βραβείο αποδεικνύει τη άριστη συνεργασία μεταξύ του Robotics Lab και του Κέντρου Σχεδιασμού της Hyundai”, δήλωσε ο κ. Dong Jin Hyun, Επικεφαλής του Lab Robotics του Hyundai Motor Group. “Σύμφωνα με το όραμα “Progress for Humanity” της Hyundai, το εργαστήριό μας προσπαθεί να πρωτοπορήσει στη ρομποτική συνδυάζοντας διάφορες τεχνολογίες. Με την επιτυχία και την αναγνώριση του VEX, η Hyundai θα συνεχίσει να αναπτύσσει νέα προϊόντα που θα προσφέρουν στους ανθρώπους καλύτερη ποιότητα ζωής. ”

Η Hyundai έχει εξελίξει και ένα ακόμη εξωσκελετικό προϊόν που λειτουργεί ως “κάθισμα” και ξεκουράζει τα πόδια του εργαζόμενου.

Το VEX αναμένεται να εφαρμοστεί από τη Hyundai στα εργοστάσια της ανά τον κόσμο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]