Η BMW M γιορτάζει μισό αιώνα ζωής (+video)

Φέτος κλείνουν 50 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε η BMW M με τους εορτασμούς για αυτή την ιδιαίτερη για τους Βαυαρούς στιγμή να έχουν ήδη ξεκινήσει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M 50 χρόνια video 2022

Όταν η 24η Μαΐου σηματοδοτήσει τα 50 χρόνια από την ίδρυση της BMW M GmbH, οι εορτασμοί θα είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη με την αρχή να γίνεται από ένα μοναδικό video.

Διαβάστε επίσης: Οι πέντε ατμοσφαιρικοί κινητήρες που λατρέψαμε

Ένα βίντεο που παρουσιάζει ένα huddle, στο οποίο μοντέλα BMW M από διαφορετικές εποχές, με τους οδηγούς τους, συναντώνται και ενώνονται σε μία ομάδα. Πρόκειται για ένα είδος huddle, γνωστό από όλα σχεδόν τα ομαδικά αθλήματα, που επιδιώκει το συντονισμό στρατηγικών, την κινητοποίηση και την ενθάρρυνση. Στη συνάθροιση την πρώτη θέση έχουν πολλά και διαφορετικά μοντέλα BMW M.

Μέσα από αυτή τη συνάντηση εξαιρετικά σπορ μοντέλων, αναδεικνύεται με ιδιαίτερα συναισθηματικό τρόπο το πνεύμα της διεθνούς κοινότητας BMW M. Παρά τις διαφορές των αυτοκινήτων και των οδηγών τους – είναι εμφανές ότι τους ενώνει η συγκίνηση και η ανατριχίλα που προκαλεί η οδήγηση μιας BMW M. Ενθουσιώδεις και γεμάτοι πάθος ακολουθούν το δικό τους δρόμο, και στέλνουν τα μηνύματά τους με εμφατικό τρόπο. Το στοιχείο που τους ενώνει είναι αυτό το ξεχωριστό συναίσθημα που βιώνει ο κάθε οδηγός μιας BMW M.

BMW M 50 χρόνια video 2022

Το μότο “WE ARE M” δημιουργήθηκε ειδικά για την επετειακή χρονιά εκφράζει το συναίσθημα της καμπάνιας: Η BMW M είναι υπέρμετρα πολύπλευρη, ενώ καταφέρνει να εμφανίζεται πάντα διαφορετική και νέα, αλλά άμεσα αναγνωρίσιμη. Από το M1 Procar και την i4 M50 μέχρι το XM Concept: Τα αυτοκίνητα BMW M αντιπροσωπεύουν ένα πραγματικά εκρηκτικό μίγμα. Το κοινό χαρακτηριστικό τους, παρά τις διαφορές, είναι ότι πρόκειται για μοντέλα BMW M, άρα πάντα διαφορετικά, μοναδικά και τολμηρά – και ακριβώς σε αυτό το θέμα βασίζεται η καμπάνια.

Διαβάστε επίσης: “Light” αναβάθμιση για τη BMW Σειρά 8

Η καμπάνια για τα 50 χρόνια της BMW M χωρίζεται σε τέσσερις ενότητες, με την κάθε μία να “τρέχει” για ένα τρίμηνο. Ενώ η πρώτη ενότητα, με την ονομασία “Huddle Speech”, προαναγγέλλει το βασικό θέμα της 50ής επετείου της BMW M, η δεύτερη πραγματεύεται κυρίως την 50ετή ιστορία της BMW M στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Η τρίτη ενότητα ασχολείται με την ηλεκτροκίνηση, ενώ η τέταρτη εστιάζει στο μοναδικό lifestyle. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η BMW M θα παρουσιάσει μία σειρά από εντυπωσιακά νέα μοντέλα.

Επιπλέον, οι Βαυαροί θα δώσουν το “παρών” σε πολυάριθμες σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις. Το επετειακό έμβλημα “BMW Motorsport Anniversary Emblem” που αποκαλύφθηκε πρόσφατα είναι μία ακόμα έκπληξη για την παγκόσμια κοινότητα της BMW M.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.