Ξεκίνησε η κατασκευή του ένατου ονειρικού Skoda

Για ένατη φορά η τσέχικη εταιρεία "τρέχει" το πρόγραμμα πρόγραμμα Skoda Student Car και δίνει την ευκαιρία στους μαθητές της να φτιάξουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Student Car 2023

Η Skoda έχει δημιουργήσει την δική της παράδοση με τη δημιουργία “μαθητικών” πρωτότυπων αυτοκινήτων, τα οποία και κατασκευάζουν οι μαθητευόμενοί της από το 2014.

Το πρόγραμμα Student Car της ακαδημίας των Τσέχων επιστρέφει και φέτος και 29 σπουδαστές της Skoda θα έχουν έτσι την ευκαιρία να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους.

Διαβάστε επίσης: Ρεκόρ Guinness για το Skoda Enyaq με “ατελείωτο” drift (+video)


Από το 2013-2014, οι μαθητευόμενοι της Skoda κατασκευάζουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους με τη βοήθεια της εξειδικευμένης καθοδήγησης των εκπαιδευτών τους – ξεκινώντας από λευκό χαρτί και φθάνοντας μέχρι ένα ολοκληρωμένο μοναδικό πρωτότυπο όχημα.

Εκτεταμένες μετατροπές είχε το Skoda Afriq, το αυτοκίνητο που έφτιαξαν πέρσι οι σπουδαστές της Skoda, με την έμπνευση να έρχεται από τους αγώνες

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μελέτης οι συμμετέχοντες έχουν την υποστήριξη από πολλά τμήματα της Skoda, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων Σχεδιασμού και Τεχνικής Εξέλιξης.

Σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση της Skoda οι λεπτομέρειες σχετικά με το όχημα στο οποίο βασίζεται, το είδος των μετατροπών που έχουν γίνει όπως και το όνομα του ένατου Student Car θα αποκαλυφθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης – Υαλοκαθαριστήρες: Δημιουργία, ιστορία, εξέλιξη, λειτουργία και συντήρηση

Η Maren Graf, μέλος του δ.σ. της Skoda και υπεύθυνη του τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού και Παράδοσης, σχολίασε σχετικά: “Το πρόγραμμα Student Car αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εκπαίδευσης στην Ακαδημία της Skoda εδώ και εννέα χρόνια. Το απίθανο ομαδικό πνεύμα, ο ενθουσιασμός των ταλαντούχων νεαρών σπουδαστών μας και η προσοχή που δίνουν στη λεπτομέρεια, με εντυπωσιάζουν συνεχώς.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος (σ.σ. οι σποδαστές) αποκτούν πρακτική εμπειρία σε όλα τα στάδια μελέτης και ανάπτυξης, ενώ κερδίζουν και τεχνογνωσία από τη συνεργασία με πολλά διαφορετικά τμήματα της εταιρείας. Ανυπομονώ πολύ να δω το ένατο αυτοκίνητο των σπουδαστών μας και εύχομαι σε όλους τους εμπλεκόμενους καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία σε αυτό το σπουδαίο έργο”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.