Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Kia XCeed

Η παραγωγή του νέου Kia XCeed ξεκίνησε και τα πρώτα μοντέλα έχουν ήδη περάσει από τις πύλες του εργοστασίου των Κορεατών που βρίσκεται στη Zilina της Σλοβακίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Kia Xceed 2022

Mε τη χρήση πιο αποτελεσματικών και βιώσιμων τεχνικών παραγωγής στο εργοστάσιο της Hyundai στη Σλοβακία, η αναβαθμισμένη γραμμή παραγωγής διαθέτει 40 νέα προηγμένα ρομπότ στα σημεία βαφής και συναρμολόγησης του νέου Kia XCeed, η παραγωγή του οποία ξεκίνησε επίσης στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Τελική ευθεία για το Kia EV9, το ηλεκτρικό SUV των Κορεατών

Η αναβάθμιση του εργοστασίου της Hyundai όπου παράγεται το νέο XCeed είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου για την αύξηση της αυτοματοποίησης, της αποτελεσματικότητας και της συμμόρφωσης με τα πιο πρόσφατα περιβαλλοντικά πρότυπα. Όσον αφορά τη βιωσιμότητα, οι εγκαταστάσεις της Kia στη Σλοβακία χρησιμοποιούν 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τη λειτουργία της, ενώ η έκλυση θερμότητας και το νερό στο βαφείο ανακυκλώνονται σε όλο το εργοστάσιο για τη μείωση των αποβλήτων.

Όλα τα μοντέλα της Kia στη Žilina κατασκευάζονται στην ίδια γραμμή παραγωγής, γεγονός που συμβάλλει περαιτέρω στην αποδοτικότητα και τη βοηθά να ανταποκρίνεται καλύτερα στα μεταβαλλόμενα πρότυπα ζήτησης στις διάφορες σειρές των μοντέλων της.

Μαζί με το νέο XCeed, στη Zilina κατασκευάζονται και άλλα μέλη της οικογένειας μοντέλων Ceed, μαζί με το Sportage πέμπτης γενιάς. Στις ίδιες εγκαταστάσεις συναρμολογείται επίσης ο βενζινοκινητήρας “Smartstream” 1,5 λίτρων “Kappa” και τα ήπια υβριδικά κινητήρια σύνολα, μαζί με τον κινητήρα «Gamma» T-GDi 1,6 λίτρων.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ανανεωμένο Kia Xceed με έως 204 ίππους (+τιμές)

Το νέο Kia XCeed
Οι βελτιώσεις όλων των εκδόσεων του XCeed, που περιλαμβάνουν μια εντυπωσιακή νέα εξωτερική σχεδίαση, βελτιωμένο εσωτερικό και μια σπορ νέα επένδυση GT-line για πρώτη φορά, θα εξασφαλίσουν ότι το μοντέλο θα συνεχίσει να προσφέρει μια δελεαστική πρόταση στη δημοφιλή κατηγορία C-Crossover. Το προηγούμενο XCeed ήταν το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις της ευρύτερης οικογένειας μοντέλων Ceed, με 40% των πωλήσεων και συνολικό όγκο παραγωγής πάνω από 120.000 μονάδες.

Το νέο XCeed είναι διαθέσιμο με μια επιλογή από εξαιρετικά αποδοτικά ηλεκτροκίνητα συστήματα κίνησης, συμπεριλαμβανομένων των ήπιων υβριδικών (MHEV) και των plug-in υβριδικών (PHEV – με αυτονομία οδήγησης μόνο με ηλεκτρική ενέργεια έως και 60 χλμ).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.