Ξεκίνησε η παραγωγή του πρώτου ηλεκτροκίνητου Skoda. Δείτε που κατασκευάζεται

Ιστορικές στιγμές ζει η Skoda, καθώς ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου ηλεκτροκίνητου μοντέλου της, στην Τσεχία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πριν από μερικούς μήνες η Skoda παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Superb στην έκδοση iV. Το plug-in υβριδικό μοντέλο, το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο παραγωγής στην ιστορία της μάρκας, κύλησε πλέον από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο του Kvasiny, στα τσεχογερμανικά σύνορα.

Το Skoda Superb iV, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια η μάρκα, είναι ο καρπός μίας επένδυσης περίπου 12 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου το εργοστάσιο που παράγει τα συμβατικά (βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα) Superb να υποστηρίξει και την παραγωγή εξηλεκτρισμένων εκδόσεων.

Η επένδυση αυτή επιτρέπει στην Skoda να κατασκευάζει το Superb iV plug-in hybrid στην ίδια γραμμή παραγωγής με τα μοντέλα που διαθέτουν συμβατικό κινητήρα, παρότι διαθέτει διαφορετικό δάπεδο.


Παράλληλα με αυτή την επένδυση, η Skoda δημιούργησε ένα ειδικό κέντρο εκπαίδευσης στην κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων, από το οποίο έχουν αποφοιτήσει ήδη περίπου 5.500 από τους συνολικά 9.000 εργαζόμενους του εργοστασίου.

Το εργοστάσιο του Kvasiny, το οποίο μέσα στο 2018 παρήγαγε περισσότερα από 300.000 Kodiaq και Superb, θεωρείται ως μία από τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία.

Για την ιστορία να πούμε πως το Skoda Superb iV διαθέτει ένα βενζινοκινητήρα 1.4 TSI και έναν ηλεκτροκινητήρα, που συνδυαστικά αποδίδουν ισχύ 218 ίππων και εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το τσέχικο μοντέλο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]