Υoutuber τούμπαρε συλλεκτικό Mini JCW GP μόλις το παρέλαβε (+video)

Είναι πραγματικά κρίμα να βλέπεις ένα συλλεκτικό Mini JCW GP να τουμπάρει με μόλις 38 χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Άβυσσος η ψυχή των youtubers...

Βρείτε μας στο

Αυτή είναι μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις που σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και αφήνουμε στην κρίση σας τον σχολιασμό. Ένας διάσημος youtuber παρέλαβε το ολοκαίνουριο συλλεκτικό Mini JCW GP και λίγα λεπτά αργότερα το τούμπαρε.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η Lamborghini δεν ήταν και τόσο… καλοτάξιδη 

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του καναλιού «Pog», το οποίο ξεπερνά τους 800.000 συνδρομητές. Όπως θα δείτε και στο video, στο υπερπολυτελές σπίτι του βρίσκονται αρκετά supercars, αλλά το θέμα μας για την ώρα είναι το ένα από τα συνολικά 3.000 Mini JCW GP που παρέλαβε.

Κατευθείαν ξεκίνησε να διασκεδάζει σε μία αυτοσχέδια πίστα γύρω από το σπίτι του κινούμενος με αγωνιστικό ρυθμό. Το κακό δεν άργησε να συμβεί, αφού σε μία στροφή το γρηγορότερο Mini όλων των εποχών τούμπαρε και η ζημιά μόνο αμελητέα δεν είναι. Σε ένα πλάνο, μάλιστα θα δείτε ότι στον πίνακα οργάνων αναγράφονται μόλις 38 χιλιόμετρα. Έτσι, το συναίσθημα της απογοήτευσης διαδέχτηκε κατευθείαν αυτό του ενθουσιασμού.

Το Mini JCW GP εξοπλίζεται με 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 306 ίππους και 450 Nm ροπής. Έτσι, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 5,2 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 265 χλμ./ώρα. Η κίνηση περνά στον εμπρός άξονα μέσω αυτόματου σασμάν 8 σχέσεων, ενώ δεν απουσιάζει και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Διαβάστε επίσης: Παρέλαβε το καινούργιο του αυτοκίνητο και το τούμπαρε σε χρόνο ρεκόρ… (+video)

Άλλα εξωτερικά στοιχεία που το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα Mini είναι το carbon bodykit, οι ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών και η εντυπωσιακή αεροτομή. Στο εσωτερικό απουσιάζουν τα πίσω καθίσματα και τη θέση τους έχει πάρει μία κόκκινη αντιστρεπτική.

Ακολουθεί το σχετικό video και, αν θέλετε να μεταφερθείτε στο επίμαχο σημείο, προχωρήστε στο 9:25. Άβυσσος η ψυχή των youtubers…