Αυτή η Lamborghini δεν ήταν και τόσο… καλοτάξιδη

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιον οδηγό που νόμιζε ότι είχε οδηγικές ικανότητες και κατέστρεψε τη Lamborghini. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική...

Βρείτε μας στο


Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με τον οδηγό του Volkswagen Polo που κατέστρεψε το αυτοκίνητό του πριν προλάβει να βγει από την αντιπροσωπεία. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με μία Lamborghini, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο οδηγός δεν ευθύνεται καθόλου.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η μάντρα είναι ένα «νεκροταφείο» γεμάτο supercars (+video)

Με την ολοκλήρωση της παράδοσης, ο νέος ιδιοκτήτης της Lamborghini Huracan Performante Spyder αποχώρησε από την αντιπροσωπεία. Χρειάστηκε να περάσουν μόλις 20 λεπτά ώστε μία βλάβη πάνω σε αυτοκινητόδρομο της Αγγλίας να αναγκάσει τον οδηγό να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο.

Δυστυχώς δεν πρόλαβε καν να προσεγγίσει κάποιο ασφαλές σημείο, με αποτέλεσμα να καρφωθεί πίσω του ένα επαγγελματικό όχημα που ακολουθούσε. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ενεργοποιήθηκε το σύστημα «pop-out anti-roll bars», όπως θα δείτε στις φωτογραφίες. Πρόκειται για μηχανισμό που προστατεύει τους επιβάτες σε περίπτωση ανατροπής.

Διαβάστε επίσης: Ο 5χρονος παραβάτης… οδηγός, η Lamborghini και το όνειρο (+videos)

Η αιτία που προκάλεσε τη μηχανική βλάβη παραμένει άγνωστη και οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση. Μοναδικό θετικό στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.