Ζάντες 23 ιντσών στο Audi RS Q8. Υπερβολή; (+video)

Μπορεί το Audi RS Q8 να είναι ένα θηριώδες SUV, αλλά μήπως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση οι ζάντες 23 ιντσών αγγίζουν το όριο της υπερβολής;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το μέγεθος των ζαντών αλουμινίου στα νέα μοντέλα έχει αυξηθεί για τα καλά και δεν είναι σπάνιο πλέον να συναντάμε τροχούς έως 21 ίντσες σε εργοστασιακό επίπεδο στα μεγάλα SUV. Στην περίπτωση, βέβαια, αυτού του Audi RS Q8 έχουμε να κάνουμε με aftermarket ζάντες μεγέθους 23 από την εταιρεία Vossen.

Διαβάστε επίσης: To Audi RS Q8 ως φονέας supercars με 900 ίππους! 

Το μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, εξοπλίζεται με τροχούς Vossen Hybrid Forged HF-7 Alus. Το μέγεθός τους είναι 23×10,5 ίντσες στον εμπρός άξονα και 23×12 στον πίσω, ενώ το σετ ελαστικών έχει διαστάσεις 285/35 εμπρός και 325/30 πίσω.

Κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το ίδιο σχέδιο ζαντών αλουμινίου έρχεται και σε μικρότερο μέγεθος 22 ιντσών. Όσον αφορά τώρα στο κόστος τους, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Vossen, η τιμή εκκίνησης αγγίζει τα 799 δολάρια ανά τεμάχιο. Αυτό σημαίνει ότι για ένα σετ με τέσσερις τροχούς, το κόστος εκκίνησης ορίζεται στα περίπου 2.600 ευρώ.

Το Audi RS Q8 στην εργοστασιακή του μορφή εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 591 ίππους και 800 Nm ροπής. Βέβαια, πρόκειται για ένα μοντέλο που κατά καιρούς έχει αναβαθμιστεί από πολλούς οίκους που εκτόξευσαν την ισχύ του. Τρανό παράδειγμα ο γερμανικός οίκος MTM, βέβαια, που στο Stage 4 της βελτίωσης εκτοξεύει την ισχύ πάνω από τους 1.000 ίππους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.