1.600άρι μοτέρ με 574 ίππους! Δείτε πως η Mercedes-AMG τα κατάφερε (+video)

Ένα μηχανολογικό «θαύμα» από τους Γερμανούς! Δείτε πως κατάφεραν να δημιουργήσουν κινητήρα παραγωγής που αποδίδει 359 ίππους ανά λίτρο στον στρόφαλο…

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes-AMG One

Έπειτα από αναμονή πολλών ετών, η MercedesAMG ONE είναι γεγονός και αν υπάρχει ένα σημείο στο οποίο πρέπει να εμβαθύνουμε, αυτό δεν είναι άλλο από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης του αυτοκινήτου. Μπορεί η συνολική ισχύς με τα δύο εμπρός ηλεκτρικά μοτέρ να ενθουσιάζει, αλλά το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η ιπποδύναμη που καταγράφηκε στον στρόφαλο του κινητήρα. 574 ίπποι, λοιπόν, από ένα μοτέρ 1.599 κ.εκ! Υπόψιν, η MercedesAMG δεν δημιούργησε απλά ένα μηχανολογικό αριστούργημα που αποδίδει 359 ίππους ανά λίτρο, αλλά του έδωσε και τις προδιαγραφές να κυκλοφορεί σε δημόσιο δρόμο και να προσαρμόζεται στις αυστηρές, περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Ας δούμε πως τα κατάφερε.

Διαβάστε επίσης: Ο ισχυρότερος 3κύλινδρος παραγωγής παίρνει μπροστά για πρώτη φορά

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για έναν κινητήρα με τεχνολογία που έρχεται απευθείας από το αγωνιστικό τμήμα της εταιρείας στην Formula 1. Η διάταξη είναι V6 και χρησιμοποιείται μονό turbo με πίεση υπερπλήρωσης που αγγίζει τα 3,5 bar, ενώ την τροφοδοσία με καύσιμο αναλαμβάνει ένα σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης (270 bar). Στόχος των μηχανικών ήταν το υψηλό όριο περιστροφής, γι’ αυτό αφενός επέλεξαν να τοποθετήσουνε πνευματικό σύστημα κίνησης των βαλβίδων και όχι μηχανικά ελατήρια και αφετέρου η κίνηση στους τέσσερις εκκεντροφόρους μεταφέρεται μέσω γραναζιών. Έτσι, ο κινητήρας είναι σε θέση να στροφάρει μέχρι το εντυπωσιακά υψηλό όριο των 11.000 σ.α.λ.

Ασφαλώς, οι 574 ίπποι στον στρόφαλο δεν θα μπορούσαν να έρθουν και χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση. Ένα ηλεκτρικό μοτέρ βρίσκεται εγκατεστημένο πάνω στον άξονα του turbo, έχει ισχύ 90 kW και επιτρέπει στον συμπιεστή να αναπτύσσει περιστροφική ταχύτητα 100.000 σ.α.λ. Η γεννήτρια MGU-H, όπως ονομάζεται, καταφέρνει να εξαφανίζει φαινόμενα υστέρησης (turbo lag) και να προσφέρει απόκριση «ατμοσφαιρικου V8», όπως αναφέρει η MercedesAMG. Ο δεύτερος ηλεκτροκινητήρας (MGU-K) είναι εγκατεστημένος επάνω στον στροφαλοφόρο άξονα και προσφέρει επιπλέον ισχύ 120 kW (άλλη μία τεχνολογία που έρχεται απευθείας από την Formula 1).

Προκειμένου ο κινητήρας να πάρει το «πράσινο φως» για την παραγωγή έπρεπε να δοθεί έμφαση και στην διαχείριση των καυσαερίων. Τα υπολείμματα της καύσης περνούν από τέσσερις μεταλλικούς, καταλυτικούς μετατροπείς, δύο κεραμικούς μετατροπείς, ενώ δεν απουσιάζουν και δύο φίλτρα σωματιδίων βενζίνης. Έτσι, ο αγωνιστικός V6 συμμορφώνεται με τα πρότυπα Euro 6, ενώ στο τέλος του συστήματος εξάτμισης υπάρχει και σιγαστήρας τιτανίου για μείωση του θορύβου.

Κάπως έτσι, η MercedesAMG έκανε ξανά το θαύμα της, περνώντας στην παραγωγή ένα V6 μοτέρ 1,6 λτ. που αποδίδει στον στρόφαλο 574 ίππους, δηλαδή 359 ίππους στο λίτρο. Υπενθυμίζουμε ότι η συνδυαστική ισχύς της MercedesAMG ONE φτάνει τους 1.063 ίππους με την συνεισφορά δύο ηλεκτρικών μοτέρ, τα οποία είναι τοποθετημένα απευθείας στον εμπρός άξονα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.