1988-2021: Ταξίδι στην εξέλιξη των “rally” videogames (+video)

Από Atari ST και Nintendo 64, στα σύγχρονα XBOX και Playstation 5. Δείτε τη διαφορά στα γραφικά των rally videogames από το 1988 έως το 2021. Νοσταλγία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
εξέλιξη rally videogames

Τα videogames με αγωνιστικά αυτοκίνητα γοήτευαν πάντα τους οπαδούς των motorsports και σε αυτό το video θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την τρομακτική εξέλιξη των γραφικών μέσα σε βάθος περίπου τριών δεκαετιών.

Διαβάστε επίσης: 5+1 ρετρό racing video games που μας έκαναν να… μένουμε σπίτι (+videos) 

Το ενδιαφέρον video δημοσιεύθηκε από το κανάλι “Game Evolutions” και η αναδρομή ξεκινά από το 1988. Το πρώτο videogame που θα δούμε ονομάζεται “Lombard RAC Rally” και η κονσόλα Atari ST, ενώ η κάμερα θέασης είναι από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η πρώτη εμφάνιση της δημοφιλούς κονσόλας Playstation 1 γίνεται εν έτει 1997 με το video παιχνίδι “Rally Cross”, ενώ στη συνέχεια του video θα δούμε και άλλες γνωστές σειρές παιχνιδιών, όπως για παράδειγμα το Colin McRae, το Gran Turismo και το DiRT Rally.


Το αφιέρωμα στα “rally” videogames ολοκληρώνεται με το WRC 10 του 2021, το οποίο είναι διαθέσιμο σε PC, PS5, αλλά και XBOX. Κάπου εδώ, αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο video παιχνίδι αποτίει φόρο τιμής στην 50η επέτειο του WRC, ενώ από τις διαθέσιμες πίστες δεν θα απουσιάζει και ελληνικό Rally Acropolis.

Το WRC 10 θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τόσο για PC, όσο και για κονσόλες όπως τα PS4, PS5, Xbox One κ.α. Ακολουθεί το σχετικό video και στην περιγραφή του μπορείτε να δείτε τον τίτλο του κάθε παιχνιδιού, την χρονολογία, αλλά και την αντίστοιχη κονσόλα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.