Νέα χαμηλότερη τιμή για το Volvo EX30. Τώρα ξεκινά από…

Το νέο Volvo EX30 γίνεται πιο ελκυστικό από ποτέ με τη νέα χαμηλότερη τιμή στην οποία προσφέρεται από την ελληνική αντιπροσωπεία να ξεκινά από τα 26.570 ευρώ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volvo EX30 μειωμένη τιμή 2024

Πιο ελκυστική από ποτέ γίνεται η απόκτηση του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Volvo EX30 μέσω της κρατικής χρηματοδότησης που προκύπτει από το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά III”.

Διαβάστε επίσης: Νέα διάκριση για τους Σουηδούς  – Το μοντέλο που βραβεύτηκε για τη σχεδίασή του

Ο συνδυασμός αυξημένης επιδότησης και άμεσης εκταμίευσης που παρέχει ο τρίτος κύκλος του προγράμματος, με την ελκυστική τιμή του μικρού SUV της σουηδικής εταιρείας δίνει σε ένα ευρύτερο κοινό τη δυνατότητα να αναβαθμίσει τις επιλογές του και να αποκτήσει το αμιγώς ηλεκτρικό EX30.


H δέσμη κινήτρων για τη νέα φάση τού Κινούμαι Ηλεκτρικά III περιλαμβάνει επιδότηση 11.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου οφέλους απόσυρσης και απλούστευση των διαδικασιών εκταμίευσης. Μετά τη συνολική επιδότηση, η τιμή εκκίνησης του νέου EX30 διαμορφώνεται πλέον στα 26.570 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Το νέο μοντέλο των Σουηδών που βρέθηκε στην κορυφαία τριάδα της Ευρώπης

Επιπλέον, χάρη στα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Volvo Car Financial Services οι ενδιαφερόμενοι έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές στην απόκτηση του μικρού SUV.

Ενδεικτικά, με το νέο πρόγραμμα Volvo Advantage Plus, για την έκδοση Single Motor Core η μηνιαία δόση διαμορφώνεται στα 249 ευρώ τον μήνα. Το παράδειγμα αφορά προτεινόμενη λιανική τιμή (προ επιδότησης) 37.570 ευρώ, με προκαταβολή 15.493 ευρώ, επιτόκιο 4,9%, διάρκεια αποπληρωμής 48 μήνες και τελευταία δόση 15.405 ευρώ.

Φυσικά, ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί ταυτόχρονα και από το Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ και από τα χρηματοδοτικά προγράμματα. Στο παραπάνω παράδειγμα, η άμεση εκταμίευση των 11.000 ευρώ πρακτικά απομειώνει ισόποσα την προκαταβολή στο ισοδύναμο των 4.493 ευρώ.

Το Volvo EX30 διατίθεται σε εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες υψηλής απόδοσης και προσφέρει μεγάλη αυτονομία, έως 476 χλμ., και σύντομους χρόνους φόρτισης (26 λεπτά από 10 έως 80% σε ταχυφορτιστή).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.