Η XPENG στην Ελλάδα από την Autohellas Group

Σε συμφωνία συνεργασίας με την XPENG έφτασε η Autohellas Group με τον ελληνικό όμιλο να γίνεται ο επίσημος διανομέας της εταιρείας στη χώρα μας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
η XPENG στην Ελλάδα 2024

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία μεταξύ Autohellas Group και XPENG θα σημάνει την εισαγωγή των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της κινέζικης εταιρείας στην ελληνική αγορά από τον Ιούλιο του 2024.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμές πρόσκρουσης σε τρία “Made in China” ηλεκτρικά – Δείτε πώς τα πήγαν! (+videos)

To Autohellas Group θα είναι ο επίσημος διανομέας της XPENG στην Ελλάδα, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην παγκόσμια επέκταση στρατηγικής της XPENG. Αυτή η στρατηγική συμφωνία θα φέρει τρία νέα μοντέλα της XPENG στην Ελλάδα μέσα στο 2024: το σεντάν P7 με αυτονομία έως 576 χλμ., το coupe SUV G6 και το G9 που αποτελεί τη ναυαρχίδα της XPENG με απόδοση 551 ίππων.


H XPENG ιδρύθηκε το 2014 και θέλει να πρωτοστατήσει στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Η εταιρεία έχει ήδη επεκταθεί σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες όπως: Νορβηγία, Δανία, Ελβετία, Ολλανδία, Γερμανία και Γαλλία. Χαρακτηριστικά των μοντέλων της XPENG είναι η ταχεία φόρτιση, το σύγχρονο εσωτερικό υψηλής ποιότητας και την υψηλή απόδοση των συστημάτων κίνησης που φέρουν.

Διαβάστε επίσης: Η πραγματική αυτονομία 29 αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Η XPENG έχει ήδη ιδρύσει μαζί με τους συνεργάτες της περισσότερα από 100 κέντρα εξυπηρέτησης πελατών σε όλη την Ευρώπη και ο αριθμός των καταστημάτων της συνεχώς αναπτύσσεται.

“Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε το Autohellas Group ως στρατηγικό συνεργάτη στην Ελλάδα, μία σημαντική αγορά για την XPENG, όπου μπορούμε να χτίσουμε μία ισχυρή θέση για τα μοντέλα μας με την έξυπνη τεχνολογία εξαιτίας της δυνητικής ανάπτυξης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Brian Hongdi Gu, Vice Chairman και πρόεδρος της XPENG.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βασιλάκης, διευθύνων σύμβουλος του αυτοκινητιστικού εισαγωγικού τμήματος του Autohellas Group, δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που η XPENG επέλεξε το Autohellas Group για συνεργάτη της στην Ελλάδα. H στρατηγική συνεργασία με την XPENG υπογραμμίζει τη φιλοδοξία μας για ένα πιο πράσινο αυτοκινητιστικό μέλλον μέσα από την πελατοκεντρική μας φιλοσοφία. Τα μοντέλα της XPENG είναι ποιοτικά και διαθέτουν έξυπνη τεχνολογία στο DNA τους. Στόχος μας είναι να ηγηθούμε της αγοράς των premium ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.